پخش زنده
امروز: -
شهر لاریدو در ایالت تگزاس آمریکا گذرگاه ورودی (فنتالین از مکزیک به کشور) است و از ابتدا در خط مقدم این بحران بوده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از فاکس نیوز، شهر لاریدو در ایالت تگزاس آمریکا گذرگاه ورودی (فنتالین از مکزیک به کشور) است و از ابتدا در خط مقدم این بحران بوده است. دکتر ویکتور تووینو شهردار که برای شرکت در نشستی که از امروز در نیویورک برگزار میشود به این شهر آمده است و اکنون در استودیوی ماست.
ویکتور تووینو، شهردار لاریدو، تگزاس (مرد): یکی از دلایلی که به نیویورک آمده ام، آگاهی رسانی درباره وضعیت و واقعیتهایی است که در مرز داریم. شهر ما بزرگترین بندر آمریکاست که ارزش تجارت سالانه در آن ۳۰۰ میلیارد دلار است و از ماه اوت یا ژوئیه میزان تجارت در آن ۱۸۹ میلیارد دلار بوده است؛ بنابراین اینجا منطقه مهمی است که باید تمرکزمان را به آن معطوف کنیم. مسئله مهمی که به نظرم باید روی آن تمرکز شود نحوه کنترل ورود فنتالین به کشور با استفاده از راهبردهای معین است. میدانیم که این ماده مخدر در مکزیک تولید و در آمریکا مصرف میشود و مواد اولیه آن از چین تامین میشود. با توجه به همه اینها باید با همکاری مکزیک یک گروه ضربت برای مقابله با این وضعیت تشکیل دهیم. همچنین باید کودکانمان را آموزش دهیم...، چون تنها دو میلی گرم فنتالین میتواند کشنده باشد. من در بیمارستان شاهد مرگ کودکان و جوانان (بر اثر مصرف این ماده مخدر) بودم. صحبت کردن با خانوادههای آنها که دیگر کاری نمیشد برایشان کرد، چون فرزندشان مرده بود، خیلی سخت بود.
ویکتور تووینو: فکر میکنم (برای مقابله با این بحران) در وهله نخست باید آگاهی رسانی و تاکید کنیم که این بحران محدود به چند شهر خاص نیست، بلکه بحران برای کل کشور است، این بحرانی ملی است. ما باید توجه مان به منشاء باشد و آن از منشاء متوقف کنیم.
ویکتور تووینو: روزانه ۱۵ تا ۱۷ هزار وسیله نقلیه از مرز (مکزیک و شهر لاریدو در آمریکا) عبور میکند و کنترل تک تک آنها کار بسیار سختی است. ما دستگاههای الکترونیکی داریم که با آنها بعضی از تریلیها و موارد غیرعادی را کنترل میکنیم. اما باید بهتر عمل کنیم. این را قبول دارم که مسئله به نوعی متوقف کردن (ورود فنتالین به کشور) در مرز است. اما قبل از آن باید از تولید آن و انتقال مواد سازنده آن از چین به مکزیک جلوگیری کنیم.