پخش زنده
امروز: -
شبکه سازی برای گسترش و کاربردی بودن علم ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور گفت: آنچه که مسلمانان را از یکه تازی در علم عقب نگه داشته، بی توجهی و کم توجهی به دستیابی به فناوری آموزش و شبکه سازی برای گسترش و کاربردی بودن علم است.
روح الله دهقانی فیروزآبادی افزود: دانشمندان مسلمان در تمام نقاط دنیا پیشرو و پیشتاز در حوزههای مختلف علم بودند.
وی با اشاره به انتقال مراجع علمی بزرگ دنیا از مسلمانان به دنیای غرب، گفت: دلایل مختلفی برای انتقال علم از دانشمندان مسلمان به دنیای غرب وجود دارد که دو مورد آن از سایر موارد مهمتر است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور ادامه داد: نخست اینکه غرب موفق شد علم را به زبان سادهتر منتقل کند و دوم اینکه علم را برای کاربرد و عمل مورد توجه قرار داد.
دکتر دهقانی فیروزآبادی گفت: این دو دلیل باعث شد که بزرگی و یکه تازی علم در مسلمانان از دنیای اسلام به دنیای غرب منتقل شود.
وی با ذکر نام شیخ بهایی، عنوان کرد: ۲۰۰ سال قبل از تولد علم ترمودینامیک، شیخ بهایی حمامی را با این علم ساخت.
دکتر دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: آنچه که مسلمانان را از یکه تازی در علم عقب نگه داشته، بی توجهی و کم توجهی به دستیابی به فناوری آموزش و شبکه سازی برای گسترش و کاربردی بودن علم است.
وی گفت: امروز که جهان اسلام خود را پیدا کرده مفتخریم از ۳۰ کشور برتر تولید کننده علم دنیا ۷ کشور مسلمان هستند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور گفت: دانشمندان بسیار بزرگی در جهان اسلام داریم که در آینده علم دنیا تاثیر گذار هستند.
دکتر دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: وقت آن است که به جایزه مصطفی (ص) بعنوان یک بستر برای کار گروهی و استفاده همگانی همه کشورهای اسلامی برای استفاده از نتایج تحقیقات جهانی نگاه کنیم.
پنجمین دوره جایزه بینالمللی مصطفی (ص) از ششم مهرماه با حضور دانشمندان مسلمان سراسر جهان به میزبانی اصفهان برگزار شد.