پخش زنده
امروز: -
در دیدار رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک و مدیرعامل ایران خودرو، مقرر شد به زودی تفاهم نامه مشترکی در حمایت از ثبت شرکتهای تجاری، وصول معوقات بانکی و تثبیت اراضی و املاک این شرکت منعقد شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک در دیدار با علیمرادان عظیمی مدیرعامل ایران خودرو گفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان ثبت و ایران خودرو مطمئنا فصل جدیدی در حمایت از تولید و ارتقای کیفیت قطعات و حمایتهای حقوقی مالکیت معنوی از طرحهای صنعتی و علائم تجاری دارد.
بابایی با بیان این مطلب که ایران خودرو شرکتی است که به طور مستقیم و غیرمستقیم نقش موثری در اشتغالزایی و تولید در جامعه دارد، گفت: باید به این شرکت، نگاهی متمایز از سایر شرکتها داشت و ایجاد کارگروه مشترک در راستای صیانت از حقوق عامه و ارتقای کیفیت تولید، نقش مطلوبی در شناسایی محصولات دولتی و آرامش خاطر جامعه دارد.
در ادامه مدیرعامل شرکت ایران خودرو ضمن تقدیر از همراهی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با این شرکت و حمایتهای حقوقی مالکیت معنوی از طرحهای صنعتی و علائم تجاری در جلوگیری از تولید قطعات بی کیفیت خودرو، گفت: ۶۵۰ شرکت قطعه ساز با این شرکت همکاری دارند و نیازمند همراهی مالکیت فکری در حمایت از تولید قطعاتی که پلتفرم آن متعلق به ایران خودرو است، هستیم.
در انتها مقرر شد که با ایجاد مسیر سبز و تسهیل و تسریع در ثبت طرحهای صنعتی و علائم و قطعات تجاری به زودی تفاهم نامه مشترکی فی ما بین سازمان ثبت و شرکت ایران خودرو در این زمینه و در حمایت از ثبت شرکتهای تجاری، وصول معوقات بانکی و تثبیت اراضی و املاک این شرکت منعقد شود.