پخش زنده
امروز: -
منتقد ادبیات داستانی گفت: آنقدر که من در کتاب سرباز روز نهم، مصطفی صدرزاده را دیدم در فیلم ندیدم، تکنیکی که در این کار استفاده شده فراتر از تصویر و معجزه کلمات است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، سید علیرضا مهرداد افزود:وقتی خواننده نظرش به نام کتاب می افتد از خود می پرسد سرباز روز نهم یعنی چه و از همینجا نویسنده در قالب صنعت ادبی ایهام و صور خیال برای درک بیشتر یک مفهوم به مخاطبش میدان می دهد.
وی تفاوت یک اثر مکتوب با آثار مدرن سینما و تلویزیون یا فضای مجازی را در تصویر صوت و حرکت برشمرد و گفت: این کتاب حرکت و لحن و صوت دارد.
این استاد ادبیات داستانی کشور ادامه داد: کتاب سرباز روز نهم جزو اولینهایی است که با این گویا سازی ها به سمت واقعیت رفته و کمبودهای متن را با فضای دیگر در حوزه حرکت صدا و تصویر برطرف میکند.
سید علیرضا مهرداد مقدمه کتاب سرباز روز نهم را شروع یک رمان و قابل تحسین توصیف کرد و افزود: دو ویژگی مهم رمان ریزبافت بودن و سروکار با ناخودآگاه مخاطب است،.این کتاب مستند و تاریخ شفاهی هر دو ویژگی را دارد و از طرفی نویسندگان و طراحان و مهندسان این کتاب یک طرح منسجم حساب شده را در سر داشتهاند و از همه عناصر دخیل در ادبیات استفاده کردهاند تا مخاطب با این اثر رمان گونه درگیر بشود.
کتاب سرباز روز نهم را آقای نوید نوروزی و گروهی دیگر از نویسندگان گردآورندهاند.
این کتاب روایتی از زندگی و زمانه بسیجی مدافع حرم شهید مصطفی صدرزاده است.
سرباز روز نهم حاصل زندگی مجاهدانه و خستگیناپذیر شخصی است که میتواند در دوره حاضر، بیشک الگویی دستیافتنی برای نسل جوان ما باشد.
او که از سال ۱۳۹۲ با دهها ترفند پایش را به سوریه باز میکند، ظرف دو سال از چهرههای محبوب و مؤثر مدافعان حرم میشود تا جایی که سردار شهید سلیمانی را به تمجید وامیدارد.
نشست نخبگانی بررسی و تحلیل کتاب «سرباز روز نهم» عصر یکشنبه ۹ مهر با حضور جمعی از نویسندگان و اهالی قلم و رسانه با همکاری کانون بسیج رسانه در سالن اجتماعات موسسه قدس مشهد برگزار شد.