پخش زنده
امروز: -
رویداد بین المللی جایزه مصطفی (ص)، فرصتی برای گسترش ارتباطات علمی و پژوهشی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در نشست دانشمندان جهان اسلام با استادان و مسئولان این دانشگاه گفت: جایزه مصطفی به واقع به نمادی از خرد، پبشرفت و دستاوردهایی تبدیل شده است که بشریت را به تعالی سوق میدهد.
سید علیمحمد میرمحمدی میبدی افزود: این رویداد اهمیت بسیاری برای جوامع دانشگاهی دارد و امروز، شاهد اتحاد افکار مختلف هستیم که متعهد به تعالی علمی و فناوری هستند.
وی تاکید کرد: جایزه مصطفی روحیه همکاری بین ملتها را نمایان میسازد و محیطی فراهم میکند که ایدهها به اشتراک گذاشته، پرورش یابند و به واقعیتهای ملموس تبدیل شوند که بر زندگی در سراسر جهان، به ویژه در جوامع مسلمان، تاثیرگذار هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: ما در آستانه داشتن امکانات راهگشا ایستادهایم. همانطور که مرزهای دانش را با هم بررسی و تحلیل میکنیم، نهتنها تحت تاثیر پرسش و خلاقیت قرار میگیریم، بلکه مسئولیت رسیدگی به چالشهای بزرگی که دنیای ما با آن روبروست را نیز بر عهده داریم.
وی اضافه کرد: امروزه تعاملات علمی و فناوری به طور فزایندهای گسترش یافته و همه جوانب زندگی را تحت تاثیر قرار میدهد، به همین دلیل همکاری بین محققان از نقاط مختلف جهان بسیار مهم است و میتواند به واکنش به چالشهای جهانی کمک کند و راه حلهای نوآورانه را به ارمغان بیاورد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تاکید کرد: در این مراسم جایزه مصطفی به بهترین ایدهها و پروژههای علمی و فناورانه اهدا خواهد شد و به عنوان تشویق کنندههایی برای ادامه تلاش و دستیابی به دانش و نوآوری بسیار ارزشمند هستند.
پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام، ششم مهر به میزبانی اصفهان آغاز شده است و تا دوازدهم مهر ادامه دارد.