امضای تفاهمنامه همکاری بین آبفای مشهد و امور مساجد خراسان رضوی
مقوله مدیریت مصرف و ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب بسیار مهم است و امور مساجد می تواند در این زمینه بسیار مؤثر عمل کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، در جلسهای با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور
مساجد خراسان رضوی و معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری شرکت آب و فاضلاب مشهد، تفاهمنامه همکاری فی مابین امضا شد.
حجت الاسلام امیرحسین احمدنیا صبح یکشنبه در جلسه تفاهمنامه همکاری آبفای مشهد و امور مساجد خراسان رضوی اظهار کرد: عنصر حیات بخش آب از دیرباز و در دین و مذهب ما بسیار ارزشمند دانسته شده و آیات، روایات و احادیث متعددی در مورد قدر و اهمیت آب و مصرف صحیح آن موجود است.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی افزود: از طرفی رهبر معظم انقلاب نیز همواره در حوزه مدیریت مصرف بهینه توصیههای مؤکد داشته است.
وی با اشاره به نقشه راهبردی مساجد که سند آن طی سال های اخیر نوشته شده بیان کرد: بر اساس سند یاد شده، مسجدی می تواند مؤثر و تمدن ساز باشد که حداقل در دو حوزه تربیت نیروی انسانی و نماد بودن در حوزه فرهنگی و اجتماعی به شکل تأثیر گذار فعالیت نماید.
احمدنیا تصریح کرد: هم اکنون ۱۸ تشکل، ۲۳۰ شورای امر به معروف فعال و حدود ۶۰۰ شورای حل اختلاف در مساجد داریم که دارای ظرفیت بسیار خوبی برای ارائه موضوعات فرهنگی از جمله موضوع آب و مدیریت مصرف بهینه هستند.
وی بر پرهیز از مصرف گرایی که رهبر معظم انقلاب نیز آن را حرام شراعی دانسته تأکید و ابراز امیدواری کرد: با عنایت خداوند متعال بتوانیم در مسیر فرهنگ سازی و آگاهی بخشی هرچه بیشتر و مؤثرتر پیرامون آب و اهمیت آن در جامعه گام برداریم.
برای جبران کسری آب نیازمند اجرای طرح های مختلف هستیم
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری آب و فاضلاب مشهد نیز در این مراسم اظهار کرد: مشهد در تابستان جاری وضعیت بحرانی را در حوزه تأمین آب تجربه کرد که به لطف خدا با انجام اقدامات پیشگیرانه و اجرای طرح های اضطراری و نیز همراهی همه دستگاه ها و شهروندان، تابستان امسال بدون مشکل و قطعی آب سپری شد.
سیدمحمد تفضلی افزود: مقوله مدیریت مصرف و ترویج فرهنگ مصرف بهینه، بسیار مهم است که باید از طرق مختلف در جامعه نهادینه شود که امور مساجد استان یکی از مجموعه هایی است که در این زمینه می تواند بسیار مؤثر عمل کند.
وی تصریح کرد: در حال برنامه ریزی برای تابستان ۱۴۰۳ هستیم که پیش بینی می شود نیاز آبی شهر مشهد در تیر ماه ۱۴۰۳ به ۱۳ هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه برسد؛ اما برای جبران کسری آب نیازمند اجرای طرح های مختلف و نیز تأمین و جذب اعتبارات لازم هستیم.