پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی ایران گفت: بوشهر در رشتههای صنعت دریایی دانشآموخته متخصص و با دانشی دارد که نشان می دهد این دانشگاه وظیفه خود را بخوبی ایفا کرده و این صندوق نیز باید از این فعالیتها حمایت کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ به نقل از بنیاد ملی نخبگان، محمد محمودی مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی گفت: صنعت دانش بنیان رویکرد جدید وزات صمت در کشور است و در این زمینه تلاش میشود ارتباط صنایع بزرگ با شرکتهای دانش بنیان بیش از پیش تقویت شود.
وی بیان کرد: باید منظومهای از شرکتهای دانش بنیان در جوار صنایع بزرگ شکل بگیرد چراکه این صنایع از گردش مالی بالایی برخوردار بوده و برای موفقیت نیاز مبرم دانش و فناوریهای شرکتهای دانش بنیان دارند.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی تصریح کرد: در رویکرد جدید ابلاغی به صندوق توسعه صنایع دریایی تصمیم بر این شده تا فعالیت های محلی در استانهای ساحلی گسترش داده شود.
محمودی ادامه داد: برای ساخت شناور تاکنون وامهای شناورسازی پرداخت و مورد استفاده تولیدکنندگان قرار میگرفت اما برای عمق بخشی به این حوزه نیاز به دانش و فناوری به طور جد احساس میشود.
وی افزود: صندوق تاکنون شناورهای کوچک، متوسط و بزرگ را مورد حمایت قرار داده ولی اکنون در برنامه جدید روی دانش و توانایی های مهندسی و فناوری های موردنیاز نسل جدید کشتی ها تمرکز شده است.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی ادامه داد: بر همین اساس توسعه ارتباط صندوق با دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و صندوق پروژهش و فناوری گسترش داده شده تا با پیدا کردن پروژههای مشترک،ضعف های این حوزه از نظر مالی پوشش داده شود.
وی عنوان کرد: استانهای ساحلی با وجود قرارگیری در جوار دریا از این ظرفیت کمتر استفاده کردند و این در حالی است که عمده شرکتهای بزرگ در کنار ساحل شکل میگیرند.
محمودی افزود: در حوزه دانش بنیان نیز عملکرد استان های ساحلی مانند غیرساحلی بوده و کمتر از دریا استفاده کردند ولی با این وجود در استان بوشهر در زمینه تولید جلبک در دریا اقدامهای انجام شده است.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی گفت: واقعیت این است که در استان های ساحلی بیولوژی دریا نسبت به صنایع بزرگ دریایی پررنگ تر دیده شده چراکه صنعت دریایی پروژههای گرانی بوده و شرکت های نوپا کمتر موفق تامین مالی برای ورود به این عرصه می شوند و چنین وضعیتی طبیعت صنایع دریایی است.
محمودی تصریح کرد: برای همین صنایع بزرگ باید در محوریت فعالیت قرار گیرند تا بتوانند هزینه های سنگین و تکنولوژی موردنیاز کشور را با کمک شرکتهای دانش بنیان تامین کنند.
وی افزود: استان بوشهر با داشتن دانشگاه خلیج فارس و نخبگان فراوان، ظرفیت بسیار بالایی دارد که رشته دریایی در این دانشگاه بخوبی طراحی و اجرایی شده است.
محمودی یادآور شد: استان بوشهر در رشتههای صنعت دریایی دانش آموخته متخصص و با دانشی دارد که این نشان می دهد دانشگاه وظیفه خود را بخوبی ایفا کرده و صنعت و صندوق توسعه صنایع دریایی نیز باید از این فعالیتها حمایت کنند.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی تاکید کرد: تبصره 18 بودجه و سایر ظرفیتها باید برای توسعه اشتغال صنعتی به کمک بیایند چرا که اشتغال صنعتی اهمیت بالایی داشته و در صورت حمایت اشتغال کنونی صنایع دریایی چندین برابر وضعیت موجود میشود.