پخش زنده
امروز: -
مصرف نمک در اصفهان دو برابر استاندارد جهانی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،مرکز اصفهان ؛ مسئول برنامه پیشگیری و کنترل بیماریهای قلبی عروقی ودیابت مرکز بهداشت اصفهان گفت :استاندارد میزان مصرف نمک پنج گرم در روز است اما این شاخص در استان اصفهان دو برابر استاندارد جهانی است.
دکتر رامش حسینخانی با بیان اینکه برخی از مواد غذایی مانند انواع سُس و کنسروها نمک زیادی دارند و بهتر است کمتر مصرف شوند، افزود : صنایع مواد غذایی در این زمینه باید اصلاح شده و میزان نمک موجود در تولیدات آنها کاهش یابد.
وی بیان کرد :پرفشاری خون ، سرطان معده ،افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان و نارسایی مزمن کلیه از مضرات مصرف بیش از اندازه نمک است
حسینخانی به شهروندان توصیه کرد: نمک را سر سفره را حذف کنند ، مصرف انواع سبزی و میوه را جز اولویت های غذایی قراربدهند و از خوردن غذاهای کنسور شده ،فرآوری شده و فست وفود ها اجتناب کنند .
مسئول برنامه پیشگیری و کنترل بیماریهای قلبی عروقی و دیابت مرکز بهداشت اصفهان با اشاره به اینکه مردم نباید از روغن های جامد استفاده کنند زیرا میزان چربی بدن را به شدت افزایش می دهد،گفت : بهترین روغن برای مصرف، زیتون، کلزا، آفتابگردان و ذرت است.