پخش زنده
امروز: -
دو دانشمند خارجی پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) در بازدید از پژوهشکده رویان اصفهان، تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی بین طرفها را خواستار شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ رئیس دانشکده دارو سازی و استاد دین دانشگاه جامعه همدرد هندوستان در حاشیه این بازدید با بیان اینکه در سطح جهانی، پژوهشکده رویان اصفهان جزء بهترینهای علمی و تحقیقاتی هستندو آزمایشگاههای مجهز دارند گفت: فناوریهایی که این موسسه در حال استفاده دارد حرف اول را میزند و نیروها هم خلاق و پرکار هستند.
پروفسور farhan jalees Ahmad افزود: رویداد جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) یک برنامه فناوری اطلاعات خوبی برای همه ما مسلمانان است که با هم در خصوص برنامههای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی تبادل اطلاعات داشته باشیم.
وی گفت: اگر دولتمردان ایران و هندوستان بتوانند گروههایی را ایجاد کنند که دست کم تا ۴۰ درصد هم با هم ارتباط داشته باشند برای پیشرفت علمی و پژوهشی هر دو طرف موثر است.
هارون خان استاد دانشکده داروسازی دانشگاه عبدالولی خان پاکستان هم در حاشیه این بازدید با بیان اینکه پژوهشگران موسسه رویان اصفهان در فضای کوچک کارهای کارآمد و تحقیقاتی مهمی در سطح دنیا انجام میدهند گفت: این موسسه تجهیزات به روزی دارد، ولی در ادامه نیاز به حمایت دارد تا بتوانند همراه با علم روز دنیا، تحقیقات خود را بتوانند ادامه دهند.
رئیس پژوهشکده رویان اصفهان نیز در حاشیه بازدید گفت: امروز با مهمانان، درباره تولید داروها بویژه طب سنتی، داروهای گیاهی و اثر بخشی آنها گفتگوهایی زیادی داشتیم و به نظر این دو استاد داروساز، داروهای گیاهی قابلیت جذبشان محدود است و امروزه با کمک نانو فناوری میتوان جذبشان را بالا برد.
دکتر محمدحسین نصر اصفهانی افزود: با توجه به تحقیقات استادان بازدید کننده درباره اثر بخشی داروهای گیاهی، میتوان با تبادل اطلاعات، پیشرفت سریع تری در تحقیقات هر دو طرف داشته باشند.
وی گفت: تاکنون در موسسه رویان اصفهان اثربخشی بسیاری از داروهای گیاهی در بهبود قلب، سلولهای بنیادی، کبد، درمان نازایی را تحقیق و به اثبات رسانده ایم.
رئیس پژوهشکده رویان اصفهان در پایان، همکاری و هم افزایی بین پژوهشگران رویداد جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) را سازنده و برای دو طرف مفید دانست و گفت: تبادل اطلاعات و استفاده از تجربه آنها، در سرعت روند پژوهشها کمی و کیفی تأثیر فراوان دارد.
دو مهمان خارجی پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) در حدود چهار ساعت از پژوهشکده رویان اصفهان از جمله ساختمان تحقیقات آزمایشگاههای سلولهای بنیادی، ژنتیک، جنین شناسی، نانو فناوری و مهندسی بافت همچنین لانه حیوانات شبیه سازی شدن و سوله دامداری بازدید و در نشستی با پژوهشگران موسسه درباره برنامههای تحقیقاتی موسسه از جمله شبیه سازی حیوانات و تهیه داروهای گیاهی گفتگو و تبادل نظر کردند.
پژوهشکده رویان اصفهان زیرمجموعه پژوهشگاه رویان از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را آغاز کرد و سه زیرمجموعه تولید مثل، سلولهای بنیادی و زیست فناوری دارد.
پنجمین دوره اعطای جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام، ششم مهر به میزبانی اصفهان آغاز شده است و تا دوازدهم مهر ادامه دارد.