پخش زنده
امروز: -
پومسهکار اصفهانی به مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای آسیایی راه یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مرجان سلحشوری"پومسهکار اصفهانی، صبح امروز به مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای آسیایی راه یافت.
سلحشوری در مسابقات آسیایی ۲۰۱۴ به مدال طلا رسید، در مسابقات جهانی ۲۰۱۶ نیز برنز جهانی را به دست آورد و در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا برنده مدال نقره شد تا تکمدال پومسه ایران را در بخش زنان را کسب کرده باشد.
وی در مسابقات قهرمانی جهان در کرهجنوبی نشان نقره جهان را تصاحب کرد و در بخش انفرادی زیر ۳۰ سال در "گویانگ کرهجنوبی" به میدان رفت و با پیروزی در همه مسابقات خود به استثنای دیدار پایانی، نایبقهرمان جهان شد.
تکواندوکار اصفهانی تاکنون توانسته بیش از ۲۲ مدال برونمرزی در بخش پومسه تکواندوی زنان کسب کند و این دوره یکی از شانسهای اصلی کشورمان برای کسب مدال طلای آسیاست.
رقبای وی از کشورهای آسیای شرقی و جنوب شرقی از جمله کره، چین، تایوان، ویتنام، اندونزی و تایلند، با نمایندگان قدرتمندی در صحنه حضور دارند.