پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران: مدیریت مقابله با بحرانهای خشکسالی و وقوع سیلاب، نیازمند تکمیل زیرساختها است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران در جلسه مقابله با بحرانهای خشکسالی و وقوع سیلاب گفت: در سالهای اخیر در استان هم با بحران ناشی از وقوع سیلاب مواجه بودیم و هم با خشکسالی شدید مواجه شدیم که در هر دو حوزه به اقدامات متعدد و گستردهای برای جلوگیری از بحران نیاز داشتیم.
حیدر داوودیان با بیان اینکه زیرساختهای حوزه آب مازندران با آنچه که در حد استانداردهای معمول کشور است فاصله زیادی دارد. افزود: مازندران طبیعتا برای این که بتواند مدیریت سیلاب و خشکسالی کند، به یک سری زیرساختها نیاز دارد.
او با اشاره به وقوع بحران خشکسالی در مازندران در سه سال اخیر و اقدامات انجام شده برای مدیریت این بحران و گذر از تنشهای خشکسالی، گفت: تجربه همافزایی و همکاری بین دستگاهی برای مدیریت بحران خشکسالی قابل استفاده در مدیریت بحران سیل است.
داوودیان ادامه داد: امسال شرایط بسیار دشوار و پیچیدهای از نظر خشکسالی داشتیم. کاهش ۵۰ درصدی آورد رودخانهها و کم شدن ۳۰ درصدی میزان بارندگیها حدود ۷۶ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران را در معرض خسارات ناشی از خشکسالی قرار داده بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران گفت: با انجام اقدامات متعدد خوشبختانه بیش از ۶۰ هزار هکتار از این شالیزارها به سلامت از خشکسالی عبور کردند و حدود ۱۱ هزار هکتار از این کشتزارها دچار تنش شدند که فقط در ۵۰ درصد از این مساحت محصولی کشت نشد.
ضرورت افزایش اعتبارات مدیریت بحران در مازندران
مدیرکل مدیریت بحران مازندران هم خواستار افزایش توجه به مازندران در تخصیص اعتبارات حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از وقوع بحرانها به ویژه بحران سیل شد.
حسینعلی محمدی شیرکلایی افزود: مازندران با توجه به شرایط و موقعیتی که دارد باید از نگاهی ملی در حمایتهای اعتباری برخوردار باشد. زیرا در این استان صرفا به ساکنان و شهروندان خدمات ارائه نمیشود، بلکه شهروندانی از سراسر کشور در مازندران خدمات دریافت میکنند.
او گفت: تابآوری مازندران به نقطهای رسیده که به افزایش ظرفیت ارائه خدمات در زیرساختها نیاز داریم. با توجه به این شرایط انتظار داریم در تعیین و تخصیص اعتبارات برای استان به موضوع مهم جمعیت شناور استان نیز توجه شود.