پخش زنده
امروز: -
جلسه رسیدگی حقوقی به پرونده گروهک تروریستی حرکة النضال با بیان اظهارات سعدالله اقدامی پدر شهید محمدطاها اقدامی یکی از شهدای حمله این گروهک در سال ۹۷ برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه رسیدگی حقوقی به پرونده گروهک تروریستی حرکة النضال دیروز به ریاست قاضی حسین زاده رئیس شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه روابط بینالملل تهران با حضور خواهان برگزار شد.
سعدالله اقدامی پدر شهید محمدطاها اقدامی در ابتدای صحبتهای خود با توضیح شرحی از واقعه گفت: ایران با ۱۷ هزار شهید ترور یکی از قربانیان تروریسم داخلی و خارجی است، این گروهکهای تروریستی توسط کشورهای اروپایی در گوشه و کنار دنیا به نفرت پراکنی علیه ایرانیان ساکن و خارج از کشور مشغول هستند. یکی از این گروههای تروریستی که در اروپا مستقر است، گروه حرکة النضال است که در آخرین اقدامات دهشناک خود در ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۲۵ نفر از هموطنان ایرانی از جمله محمدطاها، کودک چهار ساله را به شهادت رساندند و بیش از ۶۰ نفر را با قساوت و بیرحمی وصف ناشندنی مجروح و مصدوم کردند.
وی در ادامه بیان کرد: تیم عملیات تروریستی ۳۱ شهریور ماه اهواز که وابستگی آنها به گروهک حرکة النضال و گروه داعش برابر اسناد و دلایل قید شده در دادخواست تنظیمی اثبات شده است و هر دوی این دو گروه نیز مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفته اند.
به گفته سعدالله اقدامی گروهک تروریستی داعش با حمایت و هدایت آمریکا، ارکان و مقامات آن تاسیس شد و علاوه بر دریافت کمکهای مالی و تسلیحاتی، بسیاری از آموزشهای نظامی و تروریستی در پایگاههای منطقهای وزارت دفاع و آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا به تروریستها آموزش داده شده و تجهیز شده اند.
وی افزود: در اقدامی تعجب برانگیز دیگر، شاهد حمایت و پشتیبانی دولت سوئد به عنوان دولت حامی حقوق بشر از گروه حرکة النضال و این قاتلان هستیم که دستشان به خون ده ها مرد و زن و کودک آلوده است، این در حالی است که سرکرده گروه حرکة النضال، حبیب فرج الله چعب در آخرین جلسه دادگاه خود که در ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، اظهار کرد که کشور سوئد و دستگاههای امنیتی آن از او حمایت و پشتیبانی همه جانبهای در قتل عام مردم بی دفاع داشته اند، تروریست مزبور در جلسه دادرسی اعتراف کرد سرکردگان و عناصر گروهک تروریستی حرکه النضال در طراحی و انجام عملیات تروریستی ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ دخیل بودهاند.
پدر شهید محمدطاها اقدامی در ادامه بیان کرد: پس از وقوع این اقدام تروریستی؛ حبیب فرج الله چعب در شبکه احوازنا منتسب به گروهک تروریستی حرکة النضال "خشنودی و خرسندی خود را از این اقدام تروریستی بیان داشت" و باید اعلام کنیم که این حمایتها و پشتیبانیها کماکان از طرف کشور سوئد در خصوص سرکرده جدید این گروهک (سعید حمیدان) همچنان ادامه دارد.
وی گفت: انتظار و درخواست ما قربانیان و خانوادههای شهدا و مصدومان عملیات تروریستی به عنوان یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم این است که دولت آمریکا و سوئد به عنوان یکی از تابعان حقوق بینالملل به تعهدات بینالمللی خودشان در مبارزه با تروریسم، اجرای عدالت و حقوق بشر پایبند باشند. این دولتها نباید به تروریستها اجازه اقامت، تردد، سکونت، طراحی و اجرای عملیات تروریستی از این کشور را بدهد چه برسد به اینکه حمایت مادی و معنوی مستقیم از آنها و تشویق به جنایت و نفرت پراکنی داشته باشد.
این پدر شهید افزود: بنده به عنوان قربانی اقدامات تروریستی گروه مذکور، آلام و رنجهای ناشی از جنایت تروریستها برایم با حمایت دولت شما از گروه مذکور صد برابر شده است. این موضوع خلاف قوانین و تعهدات بین المللی است. دولت آمریکا و سوئد و دستگاه امنیتی آنها باید در حمایت از این تروریستها پاسخگو باشد و نسبت به تحویل عناصر دیگر این گروه به ایران و یا محاکمه آنها اقدام کند.
وی ادامه داد: در قوانین بین المللی چیزی به نام تروریسم خوب یا بد وجود ندارد وظیفه تمام کشورها این است که با اتخاذ سیاست واحد و اجتناب از استاندارد دوگانه در قطع حمایت خود از تروریسم اقدام کرده و درنگ نکنند.
به گفته پدر این شهید ۴ ساله دستگاه قضایی و امنیتی آمریکا و سوئد نباید عدالت و انصاف خود را قربانی نقشههای سیاسی کنند و در دام تروریستها بیفتد؛ اگر جامعه بین المللی امروز نتواند جلوی اینگونه سیاسی کاری را بگیرد در آینده نه چندان دور شاهد لرزان شدن امنیت انسانی، صلح و غیره در جهان خواهیم بود؛ لذا درخواست ما به عنوان قربانیان ترویسم این است که دولت آمریکا و سوئد نسبت به حمایت از گروههای تروریستی پایان دهد، استفاده از خاک این کشور توسط گروههای تروریستی را قطع کند. اجرای عدالت و محاکمه تروریستهای مستقر در خاک و یا پایگاههای تحت حمایت آنها اقدام کند، آنها را از خاک خود اخراج کند و اگر نمیتواند مجرمین تروریستی را برای اجرای عدالت، پیشگیری از جنایات تروریستی و تسکین آلام قربانیان ترور استرداد کند. واز مقام دادگاه، رسیدگی و صدور حکم مبنی بر محکومیت خواندگان به جبران خسارات مادی، معنوی وارده به خواهانها به انضمام خسارت تنبیهی حسب نظر دادگاه درخواست میشود.