پخش زنده
امروز: -
معاون پیشگیری از قاچاق فرآوردههای نفتی کشور گفت:از ابتدای اجرای طرح پلاک گذاری ادوات کشاورزی بیش از ۹۸ درصد کل ادوات کشاورزی در کشور پلاک گذاری شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمد محبی گفت: سیستمی نمودن عرضه سوخت و بهره برداری از سامانه درخواست فرآوردههای نفتی و بطور کلی مکانیزه نمودن فرایندها یکی از مهمترین دلایل جلوگیری از عرضه سوخت به خارج از شبکه است.
محبی افزود: باید به گونهای برنامه ریزی شود که کشاورزان عزیز برای تأمین سوخت ادوات کشاورزی و آبیاری مزارع با مشکل مواجه نشوند در این زمینه جلسات مختلفی برگزار شده و امیدواریم سهمیه سوخت کشاورزان همیشه براساس سطح زیرکشت تخصیص یابد
در ادامه این جلسه مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه ضمن قدردانی از اعضای کمیسون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: در سال جاری درخصوص مبارزه هدفمند با قاچاق فرآوردههای نفتی اقدامات موثری صورت پذیرفته که نشانگر پیشرفت و دسترسی به اهداف و راهبردهای کمیسون قاچاق کالا و ارز میباشد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات قابل توجه در سطح استان آذربایجان غربی اجرای طرح باک پر در همه مرزهای زمینی استان آذربایجان غربی است که در حال حاضر به کل کشور تعمیم یافته است.
مجرد با بیان اینکه درآمد حاصل از فروش مرزی منطقه در پنج ماه گذشته سالجاری بالغ بر ۱۰ هزارو ۲۳۲ میلیارد ریال بوده افزود: همزمان با اجرایی شدن این طرح بسیار کار آمد برای اتوبوسها علاوه بر کامیونهای ایرانی در بازه زمانی مدت مشابه سال ۱۴۰۱، درآمد مرزی منطقه علیرغم کاهش ۲۳ درصدی میزان حجم فرآورده عرضه شده و کاهش تردد خودروهای خروجی با ۱۳ درصد افزایش مواجه است و این نشان پیشرفت چشمگیر منطقه در مقابله با سودجویان و دلالان همیشه حاضر در صحنه است.
گفتنی است این جلسه با حضور معاون مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق فرآوردههای نفتی ایران، رئیس هماهنگی و نظارت بر طرحهای پیشگیرانه و مقابله با قاچاق شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، کارشناس ارشد پیشگیری از قاچاق فرآوردههای نفتی حوزه مرکزی و اعضای کمیسون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان آذربایجان غربی تشکیل شد.