پخش زنده
امروز: -
گزارش بررسی وضعیت یک مرکز نگهداری از پناهجویان در انگلیس، با نام "بروک هاوس" (Brook House) فاش کرد "فرهنگی مسموم" بر این اردوگاه حاکم و بارها در آنجا موازین حقوق بشر نقض شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ گزارش بررسی وضعیت یک مرکز نگهداری از پناهجویان در انگلیس، با نام "بروک هاوس" (Brook House) فاش کرد "فرهنگی مسموم" بر این اردوگاه حاکم و بارها در آنجا موازین حقوق بشر نقض شده است.
در نخستین بررسی عمومی درباره آزار پناهجویان در یکی از مراکز نگهداری پناهندگان در انگلیس که در برخی رسانههای این کشور منتشر شده است مشخص شد شمار زیادی از موازین حقوق بشر در این گونه مراکز نقض میشود و اقدامات نژادپرستانه، سخنان تحقیر کننده و رفتارهای اهانت آمیز علیه پناهجویان، رواج دارد.
گروه بررسی کننده ۲۸ روز به وزارت کشور فرصت داده است تا تغییرات لازم را در اردوگاه "بروک هاوس" که پناهندگان منتظر اخراج از انگلیس را نگهداری میکند، صورت دهد.
در گزارش ۷۱۱ صفحهای چگونگی وضعیت "بروک هاوس" که پس از ۳ سال بررسی، امروز سه شنبه منتشر شد آمده است فرهنگی مسموم در این اردوگاه حاکم شده است.
سه سال پیش هم گزارشی مخفی و مستند از درون این اردوگاه تولید و پخش شد که نشان میداد پناهجویان بی دفاع در این اردوگاه، مورد آزار و خشونت مداوم کارکنان "بروک هاوس" قرار دارند.
این اردوگاه در نزدیکی فرودگاه گتویک لندن قرار دارد. براساس این گزارش، در اردوگاه "بروک هاوس"، ۱۹ مورد یافت شد که ناقض کنوانسیون حقوق بشر اروپایی است که براساس آن، هیچ فردی را نمیتوان شکنجه کرد، تحقیر کرد، تنبیه کرد یا مورد اهانت قرار داد.
گاردین نوشت در گزارش بررسی چگونگی وضعیت "بروک هاوس" در انگلیس، مواردی همچون دست بند زدن به پناهندگان در زمان نشستن، فشار بر روی گردن برای ساکت کردن پناهجویان و استفاده بیش از حد از زور در برابر پناهندگان ساکن این اردوگاه، اشاره شده است. این روزنامه افزود: قبلا اعلام شده بود این رفتارهای غیر انسانی، در مرگ یک پناهنده آنگولایی به نام جیمی موبنگا (Jimmy Mubenga) در سال ۲۰۱۰ اثر داشته است.
در این گزارش آمده است در زمانهایی نیز مردان پناهنده، به صورت برهنه یا زمانی که نیمه برهنه بوده اند، در این اردوگاه با زور، جا به جا شده اند. در گزارش یاد شده همچنین ۳۳ توصیه، برای تغییر شرایط این اردوگاه ارائه شده است. به نوشته گاردین، وزارت کشور انگلیس، اداره این اردوگاه را به شرکت خصوصی "جی فور اس" (G۴S)، واگذار کرده بود.