برداشت انجیر از ۲۵ هزار هکتار باغ دیم شهرستان استهبان آغاز شد. اغداران این شهرستان همزمان با دیگر نقاط فارس، مشغول برداشت انجیر هستند که برداشت این محصول تا پایان مهر ادامه دارد. انجیر دیم استهبان به دلیل استفاده نکردن از سم و کود و آبیاری با آب باران، طعم و مزهای متفاوتتر و دلچسبتر نسب به انجیر دیگر نقاط کشور دارد. این شهرستان به عنوان پایانه صادراتی انجیر در کشور معرفی شده است و از این پس انجیر سراسر کشور از این شهرستان به خارج صادر میشود. در فارس سالانه حدود ۴۰ هزار تن انجیر از ۳۵ هزار هکتار باغ دیم و آبی تولید میشود و شهرستانهای نی ریز، سروستان و کوه چنار از جمله تولید کنندگان انجیر در استان فارس هستند.
عکاس : علی محمدی راد
تاریخ : ۱۴۰۲/۰۶/۲۸ - ۱۱:۵۸