پخش زنده
امروز: -
زمانی که صحبت از پخت و پز با تابه چدنی میشود باید چاشنیها و ادویه جاتی را که برای تهیه غذا در آن تابه استفاده میکنید در نظر داشته باشید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ استفاده از چاشنیها و ادویه جات قوی مانند زیره یا پودر کاری میتوانند به دردسری برای تمیز کردن تابه چدنی پس از درست کردن غذا با آن تبدیل شوند.
از آنجایی که یک تابه چدنی جدید فوق العاده متخلخل است تخم مرغ بدترین چیزی است که میتوانید بپزید. نه تنها تخم مرغهای شما به طور ناهموار پخته میشوند بلکه وقت خود را صرف کندن تکههای تخم مرغ از کف تابه خواهید کرد.
ماهیهای با بافت لطیف به تابه میچسبند و برای پخت در تابه چدنی مناسب نیستند. هم چنین، تابه بوی ماهی را به خود میگیرد.
اگر میخواهید از تابه چدنی برای تهیه بیسکوئیت یا یک دسر استفاده کنید باید اطمینان داشته باشید که تابه تان پس از وعده غذاییای که با آن درست کرده اید به خوبی تمیز شده باشد.
اگر یک سس غنی از گوجه فرنگی یا گوشت سرخ شده درست میکنید ممکن است بهتر باشد از یک تابه استیل ضد زنگ یا سرامیکی استفاده کنید.
مواد غذایی اسیدی در تابههای چدنی باعث از بین رفتن فلز آن میشود و این فلزات وارد هر آن چیزی میشوند که در آن میپزید.