پخش زنده
امروز: -
کشاورزان سیب و فعالان سیاسی در کشمیر تحت کنترل به تصمیم برای حذف ۲۰ درصد عوارض اضافی بر میوه وارداتی از آمریکا اعتراض کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی آج تی وی، کشاورزان سیب و فعالان سیاسی در کشمیر تحت کنترل به تصمیم برای حذف ۲۰ درصد عوارض اضافی بر میوه وارداتی از آمریکا اعتراض کردند.
براساس این گزارش، دهها معترض در سرینگر نگرانی خود را برای حذف عوارض ۲۰ درصدی بر روی میوههای وارداتی از آمریکا اعلام کرده و گفتند که واردات سیبهای ارزان آمریکایی به تولیدکنندگان محلی آسیب میرساند. بشیر احمد، رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان میوه در دره کشمیر در این تجمع گفت: ما از دولت میخواهیم در این تصمیم تجدید نظر کند. وی در مصاحبه با رویترز اظهار کرد: کاهش مالیاتها بر میوههای وارداتی به معیشت بیش از ۳ میلیون نفر که به صنعت ۱.۲ میلیارد دلاری سیب در دره کشمیر وابسته هستند، آسیب میرساند.
تصمیم برای حذف تعرفه اضافی، یکی از شش مناقشه سازمان تجارت جهانی میان هند و آمریکا بود که در سفر نارندرا مودی نخست وزیر به واشنگتن در ماه ژوئن حل شد که از هفته گذشته به اجرا در آمد. عوارض ۲۰ درصد گمرک اضافی بر سیب وارداتی از آمریکا به دلیل اقدام تلافی جویانه دولت هند در واکنش به افزایش تعرفههای واشنگتن بر محصولات فولادی و آلومینیومی این کشور در سال ۲۰۱۹ اعمال میشود، در حالی که قبلا ۵۰ درصد عوارض برای سیبهای آمریکا وجود داشت. دادهها نشان میدهد که هند در سال مالی ۲۰۲۲-۲۰۲۳ در حدود ۴۵۰۰ تن سیب از آمریکا وارد کرده است که تقریبا ۱۲۸۰۰۰ تن در سال مالی ۲۰۱۸-۲۰۱۹ کمتر است. پیوش گویال وزیر بازرگانی هند میگوید، تنها ۲۰ درصد عوارض اضافی کاهش یافته است و ۵۰ درصد عوارض و حداقل قیمت ورادات ۵۰ روپیه به ازاء هر کیلوگرم باقی خواهد ماند.
دولت هند سه شنبه اعلام کرد: این اقدام هیچ تأثیر منفی بر تولیدکنندگان محلی سیب نخواهد داشت، بلکه با افزایش رقابت؛ کیفیت بهتری را برای مصرف کنندگان تضمین میکند.
هند همچنین از ترکیه، ایران، شیلی، ایتالیا و نیوزیلند سیب وارد میکند.