پخش زنده
امروز: -
در آیینی از برگزیدگان دومین سوگواره بینالمللی ملت امام حسین علیه السلام در قم تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در دومین سوگواره بینالمللی ملت امام حسین علیه السلام بیش از ۱۲ هزار اثر در قالبهای مختلف هنری، ادبی و خبری پیرامون حماسه حسینی، پیاده روی اربعین و محبت مردم نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام از سراسر کشور و دنیای اسلام به دبیرخانه ارسال شده بود که در مراسم شب گذشته از برگزیدگان تجلیل شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه دومین سوگواره بینالمللی امام حسین علیه السلام بر نقش هنر در نشر معارف اسلامی تاکید کرد و گفت: هنر مهمترین ابزار در حفظ و نشر ارزشهای الهی و معارف دینی است و باید از قدرت هنر بهخصوص در فضای مجازی برای ارتقای پیوند بین هنر و دین استفاده شود.
اسماعیلی در ادامه به همایش عظیم پیاده روی اربعین و عزاداری محبان اهل بیت علیهم السلام در ایام سوگواری محرم پرداخت و افزود: با وجود تمام تلاش دشمنان در کمرنگ کردن جلوه و رونق مناسک دینی، طبق آمار و پایشهای میدانی بیش از ۸۴ درصد مردم در محرم امسال سیاه پوش امام حسین علیهالسلام بودند، ۶۰ درصد مردم طی این دو ماه برای مجالس مذهبی نذری روضه داشتند و ۷۲ درصد مردم علاقمند شرکت در راهپیمایی اربعین بودند.
وی همچنین به حضور با شکوه بیش از ۴ میلیون ایرانی در مراسم پیاده روی اربعین امسال پرداخت و گفت: شکوه و عظمت مردم ایران در برپایی مناسک و آیینهای دینی، متاسفانه کمتر در رسانهها پوشش و منعکس میشود در حالیکه کوچکترین اتفاقی که در نقطه مقابل رخ میدهد بهشدت مورد توجه رسانههای معاند قرار میگیرد.
مسعود معینی پور، معاون هنر و رسانه و فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در حاشیه این آیین گفت: حمایت از ایدههای برتر و ارتقای کمی و کیفی فضای مجازی پیرامون معارف اهلبیت علیهم السلام و معنویت، هدف عمده این سوگواره است.
وی بحران محتوا در گذشته را یکی از مشکلات اساسی فعالان مذهبی عنوان کرد و گفت: حمایت از ایدههای برتر در عرصه فضای مجازی پیرامون شبهات دینی و نیازهای فکری و معرفتی در داخل و خارج از کشور سبب میشود تا مدیران فرهنگی در عرصه پاسخگویی به شبهات یک قدم جلوتر از معاندان باشد.
معینی پور با بیان اینکه در ۲ سال برگزاری این سوگواره در مجموع ۱۷ هزار اثر به دبیرخانه سوگواره ارسال شده است، خاطرنشان کرد: دومین سوگواره بین المللی ملت امام حسین علیه السلام دارای ۶ بخش متون ادبی، رسانههای تصویری، رسانههای خبری، صوت و رادیو، کنشگری عاشورایی و گرافیک بود که در نهایت با با معرفی ۶۴ نفر برتر به کار خود پایان داد.