پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسانشمالی گفت: بیش از ۱۵۸ هزار مورد آزمایش کلرسنجی و نمونه برداری از آب شرب استان از سوی بازرسان انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ رضا نعیمی افزود: از این تعداد ۱۳ هزار آزمایش کلرسنجی در مناطق شهری و ۱۴۵ هزار مورد نیز در روستاهای استان بود.
وی گفت: اکنون ۱۹ آزمایشگاه تخصصی آب و فاضلاب در خراسان شمالی، سنجش سلامت و کیفیت آب در ۲۴ شهر و ۷۱۲ روستای زیرپوشش شرکت آب و فاصلاب استان را به عهده دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ادامه داد: همچنین امسال ۲ هزار و ۴۰۰ آزمون میکروبی کیفیت آب و یک هزار و ۶۰۰ آزمون فیزیکی و شیمیایی (شامل۲۴ پارامتر) انجام شده که نتایج آن بیانگر سلامت آب آشامیدنی شهروندان است.
همچنین شهروندان در صورت مواجه با طعم و بوی بد آب در سطح شهر با شماره ۱۲۲ مرکز ارتباطات مردمی شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی تماس بگیرند.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها، ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها و ۶۰ هزار مشترک فاضلاب دارد.