پخش زنده
امروز: -
هفتهی دفاع مقدس فرصتی مغتنم برای تبیین ومعرفی بیشتر روحیهی سلحشوری و جانفشانی فرزندان رشید این سرزمین، بویژه گیلانیان سرافراز، به نسل جوان است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ استاندار امروز در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در رشت با بیان اینکه رمز عزت و اقتدار ملت ایران در روحیهی جانبازی و رشادت شان است گفت : در طول ۴۴ سال از تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی بویژه ۸ سال مقاومت ملی مردم ایران مقابل تجاوز حزب بعث به خوبی هویت اصیل جامعهی ایرانی را در بستر تاسی از فرهنگ غنی عاشورا و کربلا به تصویر کشید.
دکتر اسدالله عباسی هفتهی دفاع مقدس را فرصتی مغتنم برای بازخوانی حماسههای بی بدیلی دانست و افزود: شجاعت فرزندان رشید این ملت در جبهههای حق علیه باطل درس عزت، آزادگی و ایستادگی را برای حق طلبان به همراه داشت.
وی همچنین بر لزوم بازخوانی و انتقال ارزشهای بی بدیل دفاع مقدس به نسل جوان کشور تاکید و تصریح کرد: این هفته فرصتی مناسب است تا با کارکردهای فرهنگی و تربیتی در جامعه ارزشهای دفاع مقدس بخوبی منعکس شود.
استاندار گیلان با تاکید بر برپایی هرچه باشکوهتر ویژه برنامههای هفته دفاع مقدس با نگاه غنی سازی برنامههای تولیدی برای عرضه در دومین کنگرهی ملی سرداران، امیران و ۸ هزار شهید گیلان افزود: مجموع توانمندی های استان باید با وحدت و تعامل همهی دستگاههای مرتبط بکار گرفته شود تا شاهد رویدادی تاریخ ساز در حوزهی پاسداشت مقام و منزلت شهدای گرانقدر این استان در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳ باشیم.
دکتر اسدالله عباسی همچنین به حضور دهها میلیونی دلباختگان مکتب حسینی در مراسم جهانی اربعین امسال بویژه نقش آفرینی حدود ۴ میلیون ایرانی ولایتمدار در این راهپیمایی اشاره کرد و گفت: اربعین تجلی روحیهی دلباختگی و ارادت انسانهای آزاده، عدالت خواه و حقیقت جویی است که دل در گرو ارزشهای الهی داده و با تاسی از امام حسین علیه السلام مقابله با زور و جور زیاده خواهان عالم را معیار و مبنا قرار داده اند.
سید علی آقازاده ، رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری دومین کنگرهی ملی سرداران، امیران و ۸ هزار شهید گرانقدر استان که نیمهی فروردین تا نیمهی اردیبهشت سال آینده در گیلان برگزار شود ، اضافه کرد: هرگونه اقدام برای احیای نام و یاد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شایستهی قدردانی و حمایت جدی است و نمایندگان گیلان با تمام توان خود از برپایی کنگره عظیم و در خور شان و منزلت شهدا حمایت خواهند کرد.
امیر دریادار سعادت ، فرماندهی ارشد نظامی ارتش در گیلان نیز در این نشست با تشریح برنامههای استان در حوزهی برگزاری یادوارههای شهدای ارتش افزود: در حال حاضر برای برگزاری یادوارهی ۳ هزار شهید سرباز استان، برنامه ریزی شده تا زمینهی غنی سازی دومین کنگرهی ملی شهدای گیلان در اوایل سال ۱۴۰۳ بهتر مهیا شود.
سرهنگ احمدرضا منشوری ، معاون هماهنگ کنندهی سپاه قدس گیلان هم در این نشست گفت: در برنامههای امسال که با شعار «ما متحدیم» تهیه و تدوین شده ، مولفهها و شاخصهایی همچون دشمن شناسی ، محرومیت زدایی ، ترویج مدیریت جهادی ، بهره گیری از ابزار هنر و رسانه برای ترویج ارزش ها ، تبیین نقش زنان ، روحانیان و نیروهای مسلح در دفاع مقدس و همچنین نحوهی پشتیبانی مردمی و اصناف از جبهههای نبرد حق علیه باطل مورد تاکید قرار گرفته است.
سرهنگ حسن حبیبی ، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان نیز در این مراسم از پیش بینی حدود ۴ هزار برنامه و فعالیت برای هفتهی دفاع مقدس امسال در گیلان خبر داد و گفت: برنامهی محوری این هفته تجلیل از ۳۰ هزار نفر از زنان گیلانی نقش آفرین در عرصهی دفاع مقدس است که روز ۲۹ شهریورماه ، با سخنرانی رهبر معظم انقلاب همزمان با سراسر کشور در رشت برگزار میشود.
محمدرضا داوطلب ، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان هم با اشاره به ماموریتها و رسالتهای ۱۸ کارگروه تخصصی مرتبط با دومین کنگره ی ملی سرداران ، امیران و ۸ هزار شهید استان ، افزود: پیگیری هفتگی امور مربوط به برگزاری این کنگرهی ملی ، از الزاماتی ست که در بستر بهره گیری از اعتبارات فرهنگی دستگاههای اجرایی میتواند به حصول نتایج مطلوب در جهت اهداف برگزاری آن منتهی شود.
جبار کوچکی نژاد ، یکی از نمایندگان مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به پیش بینی برنامهی هفتم توسعه برای اعزام کاروانهای دانش آموزی و دانشجویی راهیان نور اضافه کرد: طبق این برنامه باید هر دانش آموز و دانشجو حداقل ۲ بار از مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور بازدید کند.
سرهنگ ملک علیپور ، رییس ستاد کنگرهی سرداران، امیران و ۸ هزار شهید گیلان هم در این نشست با اشاره به تشکیل و فعالیت ۱۸ کارگروه تخصصی برای برگزاری هرچه باشکوهتر دومین کنگرهی سرداران، امیران و ۸ هزار شهید گیلان گفت: در این کنگرهی ملی، ۲۳ اجلاسیه پیش بینی شده که ۱۷ مورد آن شهرستانی، ۴ اجلاسیه استانی و یک اجلاسیه هم در تهران برگزار خواهد شد و اختتامیهی آن نیز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در رشت برگزار میشود.