پخش زنده
امروز: -
برداشت خیار از ۳۵۰ هکتار مزارع در استان آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ سالانه از ۳۵۰ هکتار مزارع خیار در استان بیش از پنج هزار و ۶۰۰ تن برداشت میشود که بخشی از این محصول صرف تولید خیار شور میشود.
در شهرستان شیروان ۹۰ هکتار از مزارع کشت خیار انجام شده که پیش بینی میشود بیش از سه هزار تن خیار برداشت و روانه بازار شود.
روستای حسین آباد در زوارم شیروان قطب تولید خیار شور است که با برداشت خیار در این روستا کارگاههای خیار شور هم فعال میشود و روزانه ۲۵ تن خیار شور تولید و روانه بازار میشود.