پخش زنده
امروز: -
صبحگاه مشترک ایمنی شرکتهای توزیع نیروی برق کشور در شیراز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،رئیس گروه ایمنی معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر، در این صبحگاه مشترک بر ضرورت استفاده از تجهیزات فردی و گروهی در حین کار تاکید و نظارت دقیق سرپرستان گروههای اجرایی در فعالیتهای اجرایی و فنی را خواستار شد.
عباس جریان قلم با اشاره به مخاطره آمیز بودن فعالیتهای اجرایی صنعت برق، اظهار داشت: شناخت صحیح و واگذاری کار به افراد دارای صلاحیت، نظارت بر اجرای صحیح کار و استفاده از تجهیزات از موارد مهمی است که پیوسته باید مدنظر قرار داشته باشد.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم در این جلسه بر آموزش مستمرِ نیروی انسانی و برگزاری دورههای آموزشی نوین کارگران تاکید کرد.
حمیدرضا جلایر، افزود: حضور پیوسته کارگران در دورههای آموزشی ایمنی میتواند مسائل و نکات ایمنی را به آنان یادآوری کرده و ریسک وقوع حادثه را پایین آورد.
وی تصریح کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با اعتقاد به اولویت قرار دادنِ اصلِ پیشگیری بر اصلاح در امور مربوط به HSE، مصمم است ماموریت خود را به نحوی اثربخش، کارا و هماهنگ با استانداردهای تعیین شده اجرا کند و با شناسایی، ارزیابی، حذف، کاهش و یا کنترل موثر عوامل زیان¬آور محیط کار و آموزش مستمرِ نیروی انسانی برای بهبود مداوم فرایندها با مشارکت همه کارکنان حرکت نکند.
مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم با تجزیه و تحلیل حادثه برق گرفتگی نیروی برقکارپیمانکارنصب چراغ لاک پشتی یکی از شرکتهای توزیع نیروی برق کشور، گفت: افرادی که در بخش اجرایی به کارگرفته میشوند، بایستی سه عامل مهم دانستن، توانستن و خواستن را همواره مد نظر داشته باشند.
وحید قاضی پور، برگزاری کلاس آموزشی ارزیابی ریسک محیط برای سرپرستان و ارزیابی ریسکهای خطر قبل از انجام کار توسط مدرس مجرب آشنا به شبکه و تحلیل ریسک، بررسی مهارت، مدارک تحصیلی و سوابق نفرات کمکی در زمان انجام فعالیتهای کاری و همچنین برطرف کردن نقص لوازم ایمنی و ابزارکار توسط ناظران ایمنی و پیمانکاران را از موارد مهم برای کاهش ریسک بروز حادثه و اتفاق ناگوار عنوان کرد.
توجه به موضوع تنظیم مناسب ساعات انجام کار، به نحوی که باعث تجمع مزمن خستگیهای ناشی از ساعات طولانی مدت نشود، نیاز به اطلاع رسانی مناسب و به موقع و آموزش کارگران در خصوص شیوههای استاندارد و ایمن کار در ارتفاع و کار در مجاورت شبکههای فشار متوسط، عدم صدور پرمیت برای روزهای تعطیل در صورت عدم حضور ناظرین، تنظیم دستور العمل محل نصب چراغهای روشنائی معابر، وارد کردن مفاد حقوقی به قراردادهای جاری شرکت در خصوص ارجاع کار به پیمانکاران دست دوم و دست سوم، معرفی عوامل موثر در بروز این حادثه به کمیته انضباط کار شرکت و در نهایت پوشش مناسب متناسب با شرایط جوی محیط کار از جمله موارد پیشنهادی مطرح شده مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای کاهش وقوع حوادث در حین انجام ماموریت کاری بود.