پخش زنده
امروز: -
تولید «تخم چشمزده» ماهی قزلآلا در اصفهان به صد میلیون عدد در سال رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام اینکه این رقم، پیش از این، حدود ۶۰ میلیون عدد در سال بود، گفت: تولید این محصول، جلوگیری از واردات و بهبود تامینِ امنیتِ غذایی را در پی دارد.
محمدرضا عباسی اضافه کرد: در سالهای گذشته، بخش قابل توجهی از این محصول از کشورهای دیگر وارد میشد که خروج ارز را در پی داشت؛ ولی حالا، تولید داخلی، سببِ حفظِ منابع مالی شده است.
وی با اشاره به اینکه ارتقای تولیدِ محصولات این بخش نیازمند وام است، خاطرنشان کرد: استان اصفهان با برخورداری از ظرفیت های لازم، آب و هوای متنوع و وجود منابع آب شیرین و شور، می تواند در صورت حمایت بیشتر، محصول بیشتری هم تولید کند.