پخش زنده
امروز: -
گردانهای شهید «ابوعلی مصطفی» شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین با انتشار بیانیهای اعلام کرد: هرگونه تعرض و تعدی به زنان ما در الخلیل حماقت بزرگی است که هرگز بدون پاسخ باقی نخواهد ماند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ گردانهای شهید «ابوعلی مصطفی» شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین با انتشار بیانیهای اعلام کرد: هرگونه تعرض و تعدی به زنان ما در الخلیل حماقت بزرگی است که هرگز بدون پاسخ باقی نخواهد ماند.
به گزارش کانال تلگرامی شهاب، گردانهای شهید ابوعلی مصطفی اعلام کرد اخبار مربوط به تعرض به زنان آزاده در الخلیل را پیگیری و اعلام میکنیم که این نقض و تحلفی آشکار و یک تجاوز جدید محسوب میشود که رژیم اشغالگر صهیونیست از تمام خطوط قرمز فراتر رفته است.
گردانهای ابوعلی مصطفی خاطر نشان کردند: این جنایت زشت و شنیع بدون پاسخ ومجازات باقی نخواهد ماند و رژیم اشغالگر باید بداند که با ارتکاب چنین حماقت بزرگی در حق زنان ما به روی خودش آتش گشوده است بنابراین این رژیم و به همراه آن تمام جهانیان باید بدانند که تعرض به زنان فلسطین اوضاع در سراسر منطقه را ملتهب خواهد کرد.
این منبع در پایان نوشت: ما از اقشار مردم و نیروهای مقاومت در هرمکانی که هستند میخواهیم وارد میدان نبرد شوند و دشمن را وادار به پرداخت تاوان این جنایات فزاینده دشمن کنند و تمام میدانها رویارویی را برای انتقام گرفتن از آنها به خاطر تعرض به زنان و آزادگان فلسطین ملتهب و شعله ور نگه دارند.