پخش زنده
امروز: -
مدیران شهری پایتخت هند برای فراری دادن میمونها از محل اقامت میهمانان نشست آتی گروه بیست ترفندهای خاصی به اجرا گذاشته اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، در اولین ترفند، به گفته ساتیش اوپادیا معاون رییس شهرداری دهلی، حدود چهل نفر از مردان استخدام شده اند تا با تقلید رفتار و صدای میمونهای تهاجمی، میمونهای دیگر را از این اجلاس دور نگه دارند.
این مردان حرکات و صدای میمون وحشی «لانگور» را تقلید میکنند تا میمونهای «ماکاک رزوس» را از محل برگزاری اجلاس دور نگه دارند، میمونهایی که در جنگلهای روبروی محل اقامت سران جهان بویژه در خیابان "سردار پاتیل "جولان میدهند.
این افراد در هتل محل اقامت رهبران و همچنین مکانهایی که مشاهده میمونها گزارش شده، مستقر خواهند شد.
علاوه بر استخدام این مردهای میمونی، ماکتهایی از میمونهای مهاجم با ابعاد واقعی آنها ساخته شده و جلوی جنگلها نصب شده است تا دیگر میمونها از نزدیکشدن به محل برگزاری این اجلاس بترسند.
مأموران پلیس دهلی به مدت چندین دهه از میونهای لانگور برای حفظ نظم در خیابانها استفاده میکردند، اما دادگاهی حکم داد که استفاده از این میمونها ظالمانه است.
معاون شهرداری دهلی با بیان اینکه عمدتا میمونها برای تهیه غذا از جنگل خارج میشوند راهکار سوم در امان ماندن از میمونها را تامین غذا به اندازه کافی و متنوع در داخل جنگلها بیان کرد.
نشست گروه بیست قرار است شنبه و یکشنبه آینده در" پراگتی میدان" دهلی نو برگزار شود.
دولت دهلی برای سهولت تردد سران جهان از هفتم تا یازدهم سپتامبرمحدویتهای ترافیکی وضع کرده است.
گروه بیست از همراهی ۱۹ کشور و اتحادیه اروپا تشکیل شده است. اعضای این گروه همه ساله جلسه دارند. موضوعات محوری نشست سران و رهبران کشورهای گروه بیست ناظر بر سیاستهای اقتصادی است.
کشورهای وابسته به گروه بیست حدود دو سوم کل جمعیت جهان را نمایندگی میکنند. افزون بر آن، این کشورها مجموعا ۸۰ درصد کل تولید ناخالص اقتصادی جهان را رقم میزنند.
نمایندگان صندوق بینالمللی پول و همچنین بانک جهانی نیز در نشستهای کشورهای گروه بیست حضور دارند.
اعضای این گروه شامل کشورهای صنعتی و در حال پیشرفت و از این قرارند: آراژنتین، برزیل، استرالیا، چین، آلمان، فرانسه، انگلیس، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، کانادا، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا.
ریشه شکلگیری گروه بیست به همایشهای ۷ کشور صنعتی برمیگردد. در ژوئن ۱۹۹۹ در شهر کلن آلمان، مهمترین کشورهای صنعتی جهان در همایش خود تصمیم گرفتند تا برای پاسخگویی به نیازهای جهان، گروه کشورهای بیست را ایجاد کنند.
اظهارات:
ساتیش اوپادیا: معاون رییس شهرداری دهلی
آگای کومار: شهروند
راکیش: شهروند