پخش زنده
امروز: -
با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ۲۸ طرح عمرانی و خدماتی در دو شهرستان بندرعباس و بندرخمیر به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، استاندار هرمزگان گفت: پست برق ۶۳ کیلوواتی در شهرک توحید بندرعباس، محوطه نگهداری و ترانزیت بندر شهید رجایی با ظرفت ۸ هزار کانتینر و ساخت ۲۲ کیلومتر از پر رفت و آمدترین مسیر ترانزیتی در بندر شهید رجایی طرحهایی بود که در بندرعباس به بهره برداری رسید.
وی گفت: بولوار شورا در بندر پهل نیز به نمایندگی از ۲۵ طرح در حوزه شهری و روستایی بندرخمیر با حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسید.
استاندار هرمزگان افزود: مخزن ۵ هزار مترمکعبی در بندرخمیر با پوشش ۲۰ هزار نفر و همچنین مجتمع ۳۱۲ واحدی بندرخمیر از طرحهایی بود که ساخت آنها آغاز شد.
مهدی دوستی گفت: برای این طرحها در مجموع هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. به گفته دوستی، از مجموع اعتبارات این طرح ها، ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزههای بندری و زیرساخت برق در شهر بندرعباس بود.