پخش زنده
امروز: -
مدیر طرح ملی سلامت الکترونیک شورای اجرای فناوری اطلاعات گفت: دیوان محاسبات به عنوان دستگاه نظارتی الکترونیکی سازی بیمههای تکمیلی، در صورت لزوم با دستگاههای کم کار برخورد میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر مهدی یوسف زاده در گفتگوی اختصاصی با این خبرگزاری، در خصوص پایان مهلت سه ماهه بیمه های تکمیلی برای اتصال به سامانه نسخه الکترونیک گفت: همه سازمان های بیمه گر گزارش های خود را ارسال کردند، که این گزارش ها نیازمند بررسی های بدوی، بررسی های غیر میدانی و بررسی های میدانی است که بطور کلی بررسی تمام این گزارش ها ده روز طول می کشد تا نتایج آن را در قالب الگویی از آمار و گزارش عددی درباره سلامت الکترونیک منتشر کنیم که نشان دهنده وضع هر سازمان در الکترونیک سازی فرایندهای بیمه های تکمیلی است.
وی افزود: اقدامات فنی پیشرفت داشته است اما این اقدامات به منزله نهایی شدن خدمات نهایی برای کاربر نیست و در ابعاد نهایی کاربر باید بتواند از این اقدامات استفاده کند در حالی که از نظر کاربران تفاوت محسوسی ایجاد نشده است.
مدیر طرح ملی سلامت الکترونیک شورای اجرای فناوری اطلاعات گفت: کاربر زمانی خدمات نهایی را دریافت می کند که وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سه بیمه پایه در کنار بیمه تکمیلی بتوانند اطلاعات مورد نیاز را تبادل کنند و البته در کنار بیمه مرکزی به عنوان هاب این موضوع بتواند سرویس نهایی داده شود.
یوسف زاده ادامه داد: ما باید گزارش نظارتی را تکمیل و ارسال کنیم و دیوان محاسبات به عنوان دستگاه نظارتی این موضوع، در صورت لزوم با دستگاه های کم کار برخورد می کند.
وی با تأکید بر اینکه ما همچنان معتقدیم این بستر مشکلات فنی پیچیده ندارد گفت: اراده و همتی که سازمان ها به خرج خواهند داد می تواند این طرح را به بهره برداری نهایی برساند.