با هدف اصلاح و افزایش سرعت اینترنت در کشور
بهره برداری از مرحله نخست نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران
مرحله نخست نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران«نجما» امروز در استان مرکزی به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر مخابرات منطقه مرکزی امروز در آیین ویدئو کنفرانس بهره برداری از مرحله نخست نهضت جهادی توسعه شبکه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران «نجما» در استان مرکزیگفت: در کمتر از شش ماه بیش از ۲۶۰ کیلومتر فیبر شهری در ۲۲ شهر استان مرکزی طراحی و اجرا شد که تا پایان امسال به بیش از ۴۰۰ کیلومتر افزایش خواهد یافت.
لطفی با بیان اینکه امروز طرح ftth و ارایه سرویس تانوما و خدمت رسانی به مردم ۱۴ شهر استان اجرا شد افزود: استقلال و امنیت اطلاعات و کاربر دو رکن مهم و اساسی در شبکه ملی اطلاعات است که این شبکه در تمام لایههای زیرساختی، کاربری، محتوا و خدمات، شبکهای امن و مستقل تعریف میشود.
او مهمترین دستاورد اجرای این طرح را حفظ امنیت اطلاعات به ویژه در حوزه کسب و کار و اقتصاد دانست.
مدیرمخابرات منطقه مرکزی گفت: در گام دوم با دستور دیگری به نام نهضت جهادی مخابرات ایران، پروژهای به نام «نجما» در سطح کشور آغاز شده که نتیجه آن از یک سال گذشته تا کنون اجرای هزاران کیلومتر فیبرنوری شهری در تمام نقاط شهرهای کوچک و بزرگ کشور بوده است.
لطفی تاکید کرد: تا پایان امسال بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهری استان مرکزی زیر پوشش اینترنت پر سرعت با هدف اصلاح و افزایش سرعت اینترنت، قرار خواهند گرفت.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هم گفت: طرح نجما نمونهای از حرکت جهادی شرکت مخابرات برای توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور است که اجرای آن در راستای فرمان دولت سیزدهم، مبنی بر ارائه ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری از خرداد ماه سال گذشته آغاز شده است.
سلطانی افزود: امروز در استان مرکزی شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم به طوری که اجرای ۲۶۰ کیلومتر فیبر نوری در مدت شش ماه از افتخارات مخابرات منطقه مرکزی است.
استاندار مرکزی هم توسعه زیرساختهای ارتباطی را از ضرورتهایی پیشرفت اقتصادی دانست و گفت: دولت سیزدهم به این مهم توجه جدی دارد.
مخلص الامه افزود: استان مرکزی با دارا بودن فضای صنعتی، تاثیرگذاری در حوزه کشاورزی، نقش آفرینی در حوزههای فرهنگی و موقعیت جغرافیایی ویژه نیازمند توجه به توسعه زیرساختهای ارتباطاتی و حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی است.
او گفت: پیشبینی شده ۸۰ درصد خانواردها و ۱۰۰ درصد کسب و کارها تا پایان سال ۱۴۰۴ در کشور از خدمات بستر شبکه فیبرنوری با سرعت ۲۵ گیگابایت بر ثانبه استفاده کنند تا ایران در رده ۵۰ کشور نخست سرعت دسترسی در شبکه جهانی اینترنت قرار گیرد.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: ارتباطات از ارکان اصلی توسعه در کشور به ویژه در عصر جدید است.
علیرضا نظری افزود: امنیتیترین بخش کشور بخش شبکه ارتباطی است و با توجه به اینکه دشمن در جهت ضربه زدن به ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تلاش می کند، هرگونه دستبرد به این حوزه به اختلال شریان اصلی کشور در ابعاد مختلف منجر میشود.
او گفت: در برنامه توسعه هفتم به شبکه مخابرات توجه ویژهای شده است.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: مردم در حوزه نگهداری تلفن ثابت گلهمند هستند که نیاز است مخابرات برای این مهم و توجیه اقتصادی آن برنامه ریزی لازم را انجام دهد.
بیاتی افزود: آنتن دهی در برخی روستاها و نقاط بین شهری با مشکل مواجه است که برای این موضوع باید تدبیر لازم اتخاذ شود.
شرکت مخابرات ایران به عنوان یک شرکت مادر تخصصی با بیش از ۵۰ سال فعالیت، بزرگترین شبکه ثابت و سیار کشور را در اختیار دارد.
در این نشست از خانواده شهید شاخص استان مرکزی «شهید احسان قدبیگی» تجلیل شد.
همزمان با هفته دولت ۴۰۰ طرح مخابراتی با بیش از ۵۷۰ میلیارد تومان در استان مرکزی به بهره برداری رسید.