پخش زنده
امروز: -
کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک را از یک واحد تولیدی کشف کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، دکتر هدی ابوالحسنی، معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآوردههای خوراکی آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی در بازدید از کارخانه سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمب این کارخانه را صادر کردند.
این بازرسی در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآوردههای گوشتی انجام شد که طی آن هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد.
این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بستهبندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.