پخش زنده
امروز: -
سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل از جمعآوری ۵۴ مدرسه کانکسی، سنگی، سنگی و ملاتی در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل احد شیریننژاد گفت: در حال حاضر ۳۰۰ پروژه آموزشی، پرورشی، تربیتی و ورزشی در مناطق مختلف استان اردبیل با پیشرفت ۲۰ تا ۹۵ درصد در حال اجراست.
وی این پروژهها را شامل ساخت مدرسه، نمازخانه، سالن ورزشی، استخر دانش آموزی و سرویسهای بهداشتی اعلام کرد و گفت: تا مهرماه امسال ۳۰ پروژه مدرسهسازی در سطح استان با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش میشود.
سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل تصریح کرد: پروژه دارالفنون به متراژ ۱۰ هزار متر مربع به عنوان شاخصترین پروژه مدرسهسازی استان در حال اجراست که این مجموعه آموزشی دارای سالن ورزشی، اتاق بهداشتی، آمفیتئاتر، سرایداری و سایر اتاقهای آزمایشگاهی به همراه ۱۵ کلاس درس است که به صورت مجزا برای دختران و پسران در اردبیل در حال احداث است.
شیریننژاد افزود: این پروژه عظیم آموزشی که الگو گرفته از مدرسه دارالفنون تهران است، با نقشههای به روز، مصالح و تجهیزات استاندارد و نمای سنتی در حال اجراست و تا پایان امسال شاهد تکمیل و بهرهبرداری از این پروژه با پیشرفت ۶۰ درصد خواهیم بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از بزرگترین پروژههای آموزشی استان بنیاد مصلانژاد ۱۲ کلاسه در اردبیل است که در ۲ هزار متر مربع آماده افتتاح است.
شیریننژاد به مدرسه پروفسور خدابخش با متراژ یکهزار و ۸۰۰ متر مربع اشاره کرد و ادامه داد: این مدرسه نیز در قالب ۹ کلاس درس تا پایان امسال آماده افتتاح خواهد شد.
وی اضافه کرد: همزمان با هفته دولت پروژه آموزشی شهید سلیمانی در گرمی به عنوان بزرگترین مدرسه در این شهرستان در مساحت ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع تکمیل و افتتاح شد.
شیریننژاد از تحویل مدرسه شبانهروزی ناحیه ۲ اردبیل تا پایان امسال خبر داد و بیان کرد: ۲ استخر در پارسآباد و مشگینشهر بعد از سالها رکود به چرخه تکمیل و تجهیز بازگشتند، اما بهرهبرداری از آنها نیاز به اعتبار بیشتری دارد که امیدواریم با تزریق منابع این ۲ استخر به صورت کامل و استاندارد آماده راهاندازی شود.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ۸۸ پروژه خیرساز در این استان فعال است که ما برای تکمیل این پروژهها ۶۴ میلیارد تومان اعتبار دولتی در نظر گرفتیم و امیدواریم تا آخر سال بخشی از این پروژههای خیرساز آماده افتتاح شود.
شیریننژاد از هدایت خیرین برای ساخت مدرسه در چهار شهرستان با تراکم دانشآموزی بالا خبر داد و تصریح کرد: به هیچ وجه خیرین ساخت و سازی را در روستاها انجام نمیدهند چرا که ما در شهرهای اردبیل، پارسآباد، مشگینشهر و اصلاندوز با کمبود فضای آموزشی روبهرو هستیم و باید این کمبود به همت خیرین و ساخت فضاهای آموزشی جدید جبران شود.
وی گفت: برای جمعآوری مدارس کانکسی و سنگی با تعداد دانش آموز بالای ۱۰ نفر اقدامات خوبی در قالب طرح شهید پناهی آغاز شده و ما در استان ۴۴ مدرسه کانکسی و سنگی را در این ارتباط در مرحله جمعآوری داریم.
شیریننژاد افزود: در قالب طرح شهید آرشام جمعآوری مدارس سنگی و ملاتی نیز با تراکم ۱۵ نفر دانشآموز در اولویت است که در این حوزه نیز ۱۰ واحد آموزشی سنگی و ملاتی در استان واقع شده که با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای برچیدن این مدارس اقدامات خوبی آغاز شده است.