پخش زنده
امروز: -
دانشمندان در انگلیس هشدار میدهند مواد غذایی بسیار فرآوری شده از جمله غذاهای آماده همچون پیتزا، نودل و شکولاتها سلامت انسان را به خطر میاندازند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ دانشمندان در انگلیس هشدار میدهند مواد غذایی بسیار فرآوری شده از جمله غذاهای آماده همچون پیتزا، نودل و شکولاتها سلامت انسان را به خطر میاندازند.
به نقل از رسانههای انگلیس، حتی شماری از مواد غذایی که مردم آنها را سالم میپندارند، مثلا ماستهای بدون قند و نانهای سبوس دار، به علت این که بسیار فرآوری میشوند، برای سلامت انسان زیان دارند.
هر ماده غذایی که فرآوری فراوان میشود، میتواند موجب بیماریهای قلبی – عروقی و سکته شود.
به نوشته دیلی میل، دانشمندان پس از دو مطالعه گسترده اعلام کرده اند به علت مصرف فراوان مواد غذایی بسیار فرآوری شده در انگلیس، جمعیت این کشور در معرض امواج بزرگ و سهمگین بیماریهای قلبی – عروقی قرار دارند.
دیلی میل نوشت غذاهایی که مورد فراوری قرار میگیرند، ماهیت خود را از دست میدهند و با افزوده شدن موادی همچون نگهدارنده ها، مزههای صنعتی، رنگ، چربی و شکر و نمک، به شدت خطرناک میشوند. این روزنامه نوشت مطالعات متعدد نشان میدهد این مواد غذایی فرآوری شده، به چاقی، بیماری قند و بروز سرطان منجر میشوند.
دیلی میل افزود: اکنون ۵۷ درصد از مواد غذایی مردم انگلیس از مواد غذایی بسیار فرآوری شده است که بیشترین میزان در اروپا محسوب میشود.
به نوشته دیلی میل، مردم ممکن است فکر کنند شماری از مواد غذایی، سالم و برای بدن مفید هستند در حالی که چنین نیست. این روزنامه نوشت از جمله این مواد غذایی، غلات شیرین صبحانه است که بسیار فرآوری میشوند. همچنین نانهای سبوس دار، از دیگر مواد غذایی است که مردم میپندارند، سالم و طبیعی اند، اما در پخت آنها از مواد نگهدارنده و افزودنی صنعتی استفاده میشود تا مدت بیشتری در قفسههای فروش قرار گیرند.
این روزنامه نوشت در تولید ماستهای بدون شکر نیز علاوه بر رنگها و طعم دهندههای صنعتی، نگهدارندههای صنعتی، از شیرین کنندههای غیر قندی و صنعتی استفاده میشود و این ماده غذایی نیز به شدت فراوری میشود.
در تولید انواع بیسکویتها و کیکها نیز از میوههای خشک شده منجمد که قبلا فراوری شده اند، استفاده میشود. همچنین در تولید اینگونه مواد غذایی، از نگهدارندهها و طعم دهندههای صنعتی، از جمله شیرین کنندههای غیرطبیعی و رنگهای صنعتی استفاده میشود. همچنین در تولید لوبیاهای پخته شده، از طعم دهنده ها، رنگ ها، شیرین کنندهها وآرد استفاده میشود که در قوطیها لوبیا به فروش میرسند.