به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ آقای محمود سیجانی گفت: این طرح ها با سرمایه گذاری ۷ هزار و ۴۵۰ میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای بیش از ۳ هزار نفر در شهرستان های استان تهران به بهره برداری می رسد.
وی افزود: در استان تهران راهبرد ما ایجاد واحدهای تولیدی دانش بنیان است تا واحدهای تولیدی با دانش روز و آب بری کم مستقر شوند.
مدیرکل صمت استان تهران با بیان اینکه صنایعی مانند مبل و پوشاک در استان تهران بومی سازی شده است، گفت: این واحدها با سرمایه کم اشتغال بیشتری ایجاد می کنند.
وی عنوانکرد: راهبرد ما ایجاد صنایعی است که آلایندگی نداشته باشند، همچنین سیاست عدم استقرار صنایع آب بر را دنبال می کنیم.
این مقام مسوول تاکید کرد: اولویت ما تامین آب واحدهای صنعتی از پساب است؛ به همین منظور چند شهرک تفاهمنامه همکاری با شرکتهای آب منطقه ای و آب و فاضلاب امضا کردند و بسیاری از صنایع نساجی و فولاد میتوانند از پساب استفاده کنند.
به گفته سیجانی، کمتر از سه درصد از کل مصرف آب تهران در صنعت مصرف می شود؛ در حالی که واحدهای صنعتی اشتغال ۶٠ درصدی و ارزش افزوده بالایی برای استان دارند.
وی به وجود ١٠ هزار و ٢۵٠ واحد صنعتی در استان تهران اشاره کرد و گفت: ١٧ هزار مجوز واحد صنعتی در سال ١٣٩٧ در استان وجود داشت که پس از پایش انجام شده به تعیینتکلیف مجوزها اقدام شد، زیرا بعضی از این واحدها تعطیل شده یا تغییر مالکیت داده اند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: در استان تهران ٨٩ هزار واحد صنفی و تولیدی وجود دارد که ١٠ هزار مورد از این واحدها تولید صنعتی دارند و پیشنهاد میشود واحدهایی را که تولید بالا دارند از لحاظ تامین مواد اولیه و ارز مورد بررسی قرار دهیم.
وی با بیان اینکه ١٠ درصد از واحدهای صنفی در استان تهران بدون پروانه هستند، گفت: در بحث اصناف طرح «شناسایی واحدهای بدون پروانه» را شروع و به اتحادیه ها و اتاق اصناف اعلام کردیم که به این واحدها در چند مرحله تذکر یا اخطار دهند و پس از آن پلمب کنند. همچنین با ورود به بخش املاک، واحدهای بدون پروانه را شناسایی میکنیم.
سیجانی با اشاره به وجود ٩٠٠ واحد راکد در استان، گفت: برنامههای کمک به احیای این واحدها توسط مالکان یا دیگران در حال انجام است.
وی افزود: پارسال ۲۰۵ مورد از این واحدها احیا شد و امسال برای احیای ٢٢٠ واحد دیگر هدفگذاری شده است.
وی اضافه کرد: تکمیل طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶٠ درصد نیز در دستور کار است و در همین راستا سال گذشته ١۶٠ واحد نیمه تمام را به مرحله بهره برداری رساندیم.