پخش زنده
امروز: -
به گفته کارشناسان امور جوانان ، كلاسهای تابستانی دانشآموزان مبنای لاكچری بودن خانوادهها شده است .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، دكتر عرفان طالبی، روانشناس و كارشناس امور جوانان با حضور در برنامه گفتگوی اجتماعی در مورد آسیب شناسی اوقات فراغت جوانان و دانش آموزان گفت : چند سالی است كه باب شده در تعطیلات تابستانی فرزندان را در چندین كلاس آموزشی و تقویتی ثبت نام میكنند و فرزند خسته وارد سال تحصیلی میشود.
او افزود: با توجه به اینكه تفاوت انسان و كامپیوتر در احساس خوشایندی انسان است متاسفانه بیشتر والدین در حال تربیت كامپیوتر هستند.
* تلف شدن وقت فرزندان در ولگردیهای مجازی
طالبی با بیان اینكه یكی از ظلمهای غیر قابل بخشش جهشی درس خواندن فرزندان است ، افزود: متاسفانه امروزه فرزندان دچار اعتیاد دیجیتال شدهاند و استفاده بسیاری از فضای مجازی و كامپیوتر دارند و متاسفانه وقت خود را در ولگردیهای مجازی تلف میكنند.
روانشناس و كارشناس امور جوانان بیان داشت: فرزندان با زندگی كردن زندگی را یاد میگیرند ولی والدین با تربیت گلخانهای اجازه این مهم را به فرزندان نمیدهند.
وی با بیان اینكه روان فرد نیاز به خلق دارد و وقتی خلق فرد كاهش یابد مغز انسان با ۳ ابزار پرخاشگری، فعالیتهای جنسی و مواد مخدر خلق را بالا میآورد گفت: علت اینكه امروزه جوانان به فضای مجازی رو میآورند بالا بردن خلق است.
این روانشناس و كارشناس امور جوانان ادامه داد: اگر در جامعه خلق بالا رود بسیاری از چالشهای اجتماعی كاهش مییابد.
* ضرورت آموزش مسائل غیر درسی در زمان اوقات فراغت
دكتر بهنام عبداللهی، معاون فرهنگی، اجتماعی و خانواده سپاه پاسداران در ادامه بیان داشت: اوقات فراغت فرصتی است كه باید به آموزش مسائل غیر درسی پرداخته شود چون دانش آموزان به اندازه كافی در سال تحصیلی درگیر مسائل آموزش هستند.
وی گفت: آسیبی كه در كشور ما وجود دارد این است كه هدف از رشد مشخص نشده و در سیستم آموزشی رسالت فرزندان تعریف نشده است.
عبدالهی ادامه داد: در سیستم آموزشی جای آن چیزی كه خالی است تربیت نسل آینده برای بر عهده گرفتن رسالت پدری، همسری، مادری است.
وی خاطرنشان كرد: بایستی مدارس در فصل تابستان مهارتهایی به غیر از مسائل آموزشی اعم از تفریحی، ورزشی و... برای دانش آموزان در نظر بگیرند.