پخش زنده
امروز: -
مدیر مخابرات منطقه خراسان شمالی گفت: تعداد ۱۲۳پروژه مخابراتی با اعتباری افزون بر۶۴۰ میلیارد ریال در استان مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خراسان شمالی؛ رسول علی اصغرپور، گفت: مهمترین طرحها شامل اجرای رینگ پروتکشن خراسانشمالی در چهار مسیر و پایداری ارتباطات منطقه، توسعه اینترنت پرسرعت ADSL، توسعه و اجرای طرح نجما (اینترنت فیبر خانگی FTTH)، توسعه اینترنت بسیار پرسرعت VDSL، توسعه فیبر نوری روستایی به میزان ۵۸ کیلومتر و راه اندازی و ارتقاء سرعت اینترنت همراه اول در ۱۸ سایت در نقاط مختلف استان هستند.
وی افزود: فعالیتهای عمرانی گستردهای در حوزه ارتباطی استان در یکسال گذشته با بهرهبرداری از ۴۵۰ پروژه مخابراتی در زمینه توسعه شاخصهای تلفن ثابت، همراه و دیتا انجام شده است.
مدیر مخابرات منطقه خراسان شمالی افزود: با پیگیری انجام شده در صدد اجرای چندین طرح جدید ارتقاء اینترنت پرسرعت در سایتهای روستایی هستیم که امیدواریم تا پایان سال جاری ضمن اجرای کامل این پروژه به عنوان اولین استانی باشیم که تمامی سایتهای روستایی آن به اینترنت ۴G مجهزاند.
از مجموع طرحهای مخابراتی آماده بهرهبرداری در استان به ترتیب بجنورد با ۳۲پروژه، اسفراین با۲۳ طرح، شیروان با ۲۱ پروژه و مانه و سملقان با ۲۰ طرح، دارای بیشترین تعداد پروژه قابل افتتاح به مناسبت هفته دولت در سال جاری بودند.