پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: عضویت ایران در گروه بریکس موفقیت بزرگ اقتصادی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل آیت الله عاملی در خطبههای نماز جمعه اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر نیمی از جمعیت حدوداً ۸ میلیاردی دنیا در این گروه قرار دارند که شامل کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و قدرت توسعه این گروه قطعاً مانع از یکه تازی آمریکا در مدیریت جهانی خواهد شد.
امام جمعه اردبیل اضافه کرد: الحاق به پیمان شانگهای و بریکس ظرفیت بزرگی برای بازسازی اقتصادی ایران است، اما معماری اقتصاد ایران احتیاج به دو رکن دارد اول مدیریت علمی و دوم خلاص شدن از حلقه تحریم و فشار آمریکا و اروپا.
عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن گرامی داشت روز پزشک و روز داروسازی گفت: گاهی هجمههای شدید رسانهای از سوی دشمن به جامعه پزشکی میشود تا آنان را ملزم به مهاجرت کنند، از دولت محترم میخواهیم تسهیلات لازم و بستههای تشویقی برای معیشت و مسکن جوانان جامعه پزشکی درنظر گیرد و از جامعه پزشکی هم میخواهم در رعایت کامل اخلاق پزشکی و تعهد حرفهای کوشا باشند.
نماینده، ولی فقیه در استان اردبیل ضمن اشاره به یک عمل جراحی موفقیت آمیز در کشور به تشریح دستاوردهای نظام اسلامی در حوزه بهداشت و درمان پرداخت و تصریح کرد: این هفته پزشکان ایرانی موفق شدند پیوند سر را انجام دهند این عمل برای اولین بار در ایران و چهارمین بار در جهان صورت میگیرد این عمل روی بیمار ۲۸ ساله صورت گرفت و عروق گردن و نای به طور کامل قطع شد عجیب این است که این عمل در دنیا سه بار صورت گرفته، اما بعد از عمل، بیمار قدرت تکلم نداشته، ولی در ایران بیمار پس از به هوش آمدن در سلامت کامل حرف زده است به همین مناسبت لازم میدانم به دست آورد انقلاب و نظام اسلامی در حوزه تشخیص و درمان کشور اشاره کنم.
آیتالله عاملی افزود: قبل از انقلاب ایران ۱۳ هزار پزشک داشت در حال حاضر ۱۵۷ هزار پزشک دارد قبل از انقلاب ۵ هزار متخصص داشت در حال حاضر ۵۰ هزار متخصص دارد، قبل از انقلاب ۲ هزار دندانپزشک وجود داشت در حال حاضر ۴۵ هزار دندانپزشک در کشور فعالیت میکنند قبل از انقلاب کشور ۲ هزار داروساز داشت در حال حاضر ۳۰ هزار داروساز دارد.
وی در خاتمه افزود: دو آمار را نیز تقدیم میکنم به کسانی که با شعار زن زندگی آزادی میخواهند به نظام حمله کنند، بانوان متخصص قبل از انقلاب ۷۷۴ نفر بود در حال حاضر ۲۲ هزار بانوی متخصص در ایران مشغول به طبابت هستند. قبل از انقلاب بانوان فوق تخصص فقط سه نفر بودند در حال حاضر ۱۶۰۰ نفر است این را مقایسه کنید با این مطلب که قبل از انقلاب بخشی از وظایف حوزه درمان در ایران مخصوصاً در منطقه ما توسط پزشکان هندی و بنگلادشی انجام میشد و این عار بزرگی برای کشور و جامعه علمی ایران بود.