پخش زنده
امروز: -
مدیر بخش زیستی سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی با بیان اینکه برای احصا فناوریهای حوزه زیستی در بخش دفاعی و امنیتی دست نیاز به تمام بخشهای کشور دراز میکنیم، گفت: بومیسازی در این حوزه بدین معنا است که بتوانیم موتور کشنده در دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان باشیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتوگو در خصوص تبیین قدرت بازدارندگی ایران قوی، از قدرت سخت نظامی تا قدرت نرم در منطقه و جهان با دكتر احمد كریمی مدیر بخش زیستی سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی بهصورت تلفنی گفتگو كرد.
احمد كریمی درباره فعالیت بخش زیستی سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی توضیح داد و گفت: وظیفه اصلی این بخش در نیروهای مسلح و وزارت دفاع مقابله با تهدیدات زیستی است. بهعنوانمثال در همهگیری كرونا، مانند بخشهای دیگر كشور وارد عرصه شدیم.
وی افزود: در زمینه مقابله با كرونا، یكسری امكانات در اختیار سازمان و همچنین نیروهای مسلح قرار داشت. رئیس فقید آن زمان سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی شهید دكتر فخریزاده بود. سازمان در عرصه مبارزه و مقابله با كرونا ورود كرد و واكسن فخرا را عرضه كرد. در حقیقت در مواجه با تهدیدات زیستی، از حوزه تشخیص، شناسایی و پیشبینی تا حوزه درمان فعالیت داریم.
مدیر بخش زیستی سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی افزود : این بخش از سازمان شش ماه قبل از ورود پاندمی كرونا به جهان در تابستان ۹۸ پیشبینی شیوع كرونا را كرده بود و مقالهای را در این زمینه به چاپ رساندیم و اعلام كردیم دنیا در انتظار یك همهگیری قرار دارد.
وی لازمه بومیشدن فناوریهای حوزه دفاعی و زیستی را استفاده از توان كشور عنوان و بیان كرد: در این زمینه، مأموریتهایی در اسناد بالادستی از جمله سند دفاعی و امنیتی برای حوزه زیستی تعریف شده است. باید بر اساس اسناد بالادستی، فناوریهای حوزه زیستی در بخش دفاعی و امنیتی را احصا كنیم و آمادگی مقابله با خطرات و تهدیدات این حوزه را ارتقا دهیم.
كریمی با تصریح بر اینكه برای احصا فناوریهای حوزه زیستی در بخش دفاعی و امنیتی دست نیاز به تمام بخشهای كشور دراز میكنیم، اظهار كرد: قرار نیست همه محصولات زیستی برای مقابله با تهدیدات امنیتی و دفاعی را فقط خودمان تولید كنیم. بومیسازی در این حوزه بدین معنا است كه بتوانیم موتور كشنده در دانشگاهها و شركتهای دانشبنیان باشیم.