پخش زنده
امروز: -
علاوه بر افزایش میزان تولید گندم در سال جاری، رئیس بخش تحقیقات غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر از افزایش کیفیت تولید داخل این کالای راهبردی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، توحید نجفی میرک رییس بخش تحقیقات غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر با اشاره به افزایش کیفیت گندم تولید ایران ظرف دو دهه اخیر گفت: میزان پروتئین گندم کشور به طور متوسط از ۹ تا ۱۰.۵ درصد به ۱۱ تا ۱۲.۵ درصد رسیده است.
نجفی میرک افزود: علاوه بر افزایش پروتئین، میزان گلوتن گندم تولید داخل نیز ۲۵ و ۳۰ درصد است و میزان پروتئین و گلوتن دو شاخصه مهم کیفیت گندم میباشد.
توحید نجفی میرک همچنین گفت: سالانه حداقل ۳۰۰ هزار تن بذر گندم و جو در کشور تولید میشود که ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی دارد.
یادآور میشود عیرضا مهاجر معاون زراعت وزرات جهاد کشاورزی روز سه شنبه با اشاره به افزایش میزان تولید گندم در کشور گفت: خرید تضمینی محصول راهبردی گندم از مرز ۱۰ میلیون تن گذشت که در مقایسه با سال گذشته ۴۳ درصد و با دو سال قبل ۱۲۲ درصد رشد نشان میدهد.