كارشناس مسائل سیاسی و تروریسم:
سازمان منافقین در حال بازسازی وجهه و چهره خود است
مهدی روحانی فر از تلاش سازمان منافقین برای بازسازی اعتباری وجهه خود گفت و اشاره كرد: سازمان به لحاظ هدفگذاری در گفتمان و مانیفست خود تغییری حاصل ایجاد نكرده است بلكه در روشها تغییراتی ایجاد كرده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتوگو با موضوع بررسی آوارگی و دربهدری منافقین در غرب؛ پاداش چهار دهه وطنفروشی و خیانت به ملت ایران و با حضور دكتر مهدی روحانی فر كارشناس مسائل سیاسی و تروریسم به روی آنتن رفت.
مهدی روحانی فر به چرایی آوارگی منافقین اشاره كرد و گفت: این موضوع به اوایل انقلاب و در دوران مبارزات پیروزی انقلاب اسلامی و سهمخواهی از جمهوری اسلامی ایران باز میگردد. این جریان و گروه در همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، حضرت امام نگاه بدبینانهای به آنها داشتند و از هر گونه ملاقات با آنها خودداری كردند. امروز بیش از هر زمان دیگری متوجه میشویم حضرت امام با چه هوشمندی دقیقی پیشبینی درستی از كنش و مسیر منافقین داشتند زیرا باعث حذف این جریان از صحنه سیاسی كشور شد.
وی با بیان اینكه منافقین پس از حذف از صحنه سیاسی ایران تبدیل به ابزاری برای همه مخالفان جمهوری اسلامی ایران شد، اظهار كرد: رویكرد منافقین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، سختافزاری و كاملاً مبتنی بر آشوب بود. این گروه از همان ابتدا مسلح شد و یك تقابلی را با نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به وجود آوردند.
این كارشناس مسائل سیاسی و تروریسم در مصاحبه با رادیو گفتوگو هدف گروهك منافقین را جامعه عنوان و بیان كرد: آنها مردم را مورد آسیب قرار میدادند و در این راستا ترورهای بسیار ناجوانمردانهای علیه توده مردم و لایههای پایین جامعه انجام میدادند؛ فردی كه چهرهای مذهبی داشت مورد هدف این گروهك قرار میگرفت.
وی با بیان اینكه گروهك منافقین بهمرورزمان با ایجاد ساختار و تشكیلات، مورد حمایت آمریكا و برخی از كشورهای اروپایی قرار گرفتند، اظهار كرد: این حمایتها در حالی صورت میگیرد كه مردم نسبت به این گروهك كاملاً موضع تنفرآمیز دارند و در حقیقت اعتباری در عرصه جامعه برای آنها وجود ندارد. همچنین در بسیاری از كشورهای خارجی نسبت به این گروهك و روشی كه آنها در مبارزه سیاسی انتخاب كرده است، اقبالی وجود ندارد.
روحانی فر با اشاره به این موضوع كه آنچه در عرصه بینالمللی نقشآفرینی میكند، توجه به منافع كشورها است، گفت: این منافع در تعامل، ارتباط و گفتمان سیاست خارجی متبلور میشود و در این راستا سازمان مجاهدین خلق در چند سال اخیر تغییر رویكردی را به لحاظ گرافیك كنش سیاسی خود ایجاد كرده است.
وی از تلاش سازمان منافقین برای بازسازی اعتباری وجه خود گفت و اشاره كرد: سازمان به لحاظ هدفگذاری در گفتمان و مانیفست خود تغییری حاصل ایجاد نكرده است بلكه در روشها تغییراتی ایجاد كرده است. اوایل انقلاب و در بازه زمانی كه كشور درگیر جنگ بود، منافقین در دامان صدام و با حمایت آمریكا بهعنوان یك جریان مبارز علیه ایران فعالیت میكرد.
این كارشناس مسائل سیاسی و تروریسم با اشاره به اقدامات تروریستی كه سازمان منافقین انجام داده بود، بیان كرد: این اقدامات موجب شده بود این گروهك در افكار عمومی بهشدت آسیب ببیند و اساساً هیچ وجاهت و مقبولیتی نداشت. همین مسئله برای سازمان دغدغهای شد تا آهستهآهسته در یك پروسه زمانی فعالیت خود را از منظر عمومی و شفاف به پس پرده انتقال دهد.
روحانی با بیان اینكه سازمان منافقین ظرفیتهای مالی و منابع انسانی دارد، اظهار كرد: این سازمان در همه كشورهایی كه با جمهوری اسلامی ایران مشكل دارند و دنبال براندازی هستند حتماً یارگیریهایی انجام داده است. آنها همان روش خود را بهصورت عملیاتی به شاخههای دیگر اپوزیسیون متصل میكند كه در ظاهر بیشتر در افكار عمومی شنیده میشوند و جریانهای سلطنتطلب و دموكراسیخواه از نمونه آنها محسوب میشوند.
وی افزود: وقتی همه جریانات حاضر در زن، زندگی و آزادی را مشاهده میكنید، متوجه میشوید همه آنها در یك نقطه مشترك هستند و همان روش سازمان مجاهدین خلق است. در موضوع اعتراضات سال گذشته تقریباً همه جریانهای منتقد جمهوری اسلامی ایران و اپوزیسیون برانداز از تاكتیك خشونت بهعنوان یك روش تأثیرگذار استفاده میكنند و این همان روش سازمان مجاهدین خلق است.