پخش زنده
امروز: -
سردار طلایی نیک از کیفیت و سطح فناوری بالای تجهیزات دفاعی و تسلیحاتی گفت و افزود: ایران از این منظر جزو ده کشور برتر دنیا قرار دارد و امروز بیش از ۹۰ درصد نیازهای دفاعی کشور را در داخل تولید میکنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفت وگو به مناسبت ۳۱ مرداد روز صنعت دفاعی کشور با سردار رضا طلایی نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به صورت تلفنی گفتگو کرد.
سردار رضا طلایی نیک با بیان اینکه معیارهای روشنی در ارتباط با نیازمندیهای دفاعی کشور داریم گفت: یکی از معیارها، نوع تهدیداتی است که متصور میشویم؛ در ارزیابیهای اطلاعاتی که از محیط منطقهای و جهانی به دست میآید، احتمال تهدیدات در عرصههای زمینی، دریایی، هوایی و فضایی توسط بخشهای حرفهای حوزه اطلاعات نظامی برآورد میشود و متناسب با آنها، باید سامانههای دفاعی و تسلیحات و همچنین قدرت توان رزم داشته باشیم.
وی از بروزرسانی سازمان رزم و تسلیحانی متناسب با تهدیدات گفت و بیان کرد: از چند روز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، تحریم نظامی ایران آغاز شد، زیرا ایران با انقلاب اسلامی به دنبال استقلال ملی و مبارزه با استبداد و سلطه خارجی بود، اما تا قبل از انقلاب، مستشاران نظامی آمریکایی، نیروهای مسلح ایران را کنترل میکرد و وابستگی تسلیحاتی کشورمان بیش از ۹۰ درصد بود.
سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتگو با تصریح بر اینکه استبکار جهانی هیچ گاه وجود یک جریان استقلال طلب و آزادی خواه را تحمل نمیکند اظهار کرد: تحمیل هشت سال جنگ بر ملت ایران و انواع توطئهها و دسیسهها بخشی از فشار استکبار جهانی بر ایران بود.
وی افزود: تحریم تسلیحانی ایران در طول ۴۵ سال گذشته وجود داشته و یکی از افتخارات بزرگ کشورمان این است که علی رغم تحریم غربیها توانسته است ۹۰ درصد وابستگی نظامی قبل از انقلاب را به ۹۰ درصد خوداتکایی و خودکفایی برساند.
سردار طلایی نیک از کیفیت و سطح فناوری بالای تجهیزات دفاعی و تسلیحاتی گفت و ابراز کرد: ایران از این منظر جزو ده کشور برتر دنیا قرار دارد. تا قبل از انقلاب فقط ۳۱ محصول در حوزه تسلیحات نظامی و در سطح پایین و مونتاژ تولید میشد، اما امروز بیش از ۸۰۰ محصول و تجهیزات پیشرفته نظامی را در داخل تولید میکنیم. از نظر سطح فناوری شاهد دستیابی به انواع موشکهای بالستیک راهبردی، موشکهای کروز، مهمات هوشمند، هوشمندسازی سلاحها و انواع پهپادها و همچنین خودروهای راهبردی با اتکا به دانش بومی هستیم.
سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از تولید قطعات مورد نیاز استفاده شده در تسلیحات نظامی توسط مهندسین داخلی گفت و اظهار کرد: با بیش از شش هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی به عنوان شبکه همکار در بخش خصوصی همکاری داریم و نزدیک به هزار شرکت دانش بنیان و یک صد دانشگاه در زنجیره همکاری تحقیقاتی و همکاریهای علمی با صنعت دفاعی قرار دارند که پیشگام پیوند صنعت و دانشگاه صنایع دفاعی کشور هستند و این میتواند الگویی برای سایر بخشهای اقتصادی کشور هم باشد. این موضوع موجب شده تا جمهوری اسلامی ایران در تراز ده کشور برتر دنیا در دستیابی به فناوریها و صنعت دفاعی قرار بگیرد به طوریکه از وابستگی نظامی به صادرات محصولات رسیده ایم.