پخش زنده
امروز: -
زمان بررسی محصولات در آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به 10 روز کاهش یافت .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت : سالانه نزدیک بر 10 هزار نمونه ۳۵۰ آزمون بر روی مواد غذایی در این آزمایشگاه که اصلی ترین آزمایشگاه منطقه جنوب غرب کشور است ، انجام می شود .
دکتر محمد هاشمی افزود : بیش از 70 درصد کالای اساسی کشور در استان وارد می شود و با هدف تسریع در خروج این کالاها زمان آزمایش کنترل کیفی این محصولات کاهش یافت .
وی ادامه داد : آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازدر گذشته زمان آزمایش محصولات در مدت دو ماه انجام می شد که این میزان به 10 روز کاهش یافت .