پخش زنده
امروز: -
استاندار سیستان و بلوچستان: پیگیری حق آبه همچنان در دستور کار دولت است، طرحهای بلند مدت میان مدت و کوتاه مدت برای تامین آب منطقه دنبال میشود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اجرای طرحهای آبرسانی در منطقه باعث نمیشود که پیگیری حقابه از دستورکار دولت خارج شود، علاوه بر اینکه پیگیری حقابه به قوت خود باقی است، همه برای تامین آب آشامیدنی سیستان از سایر منابع آبی، پای کار هستند و طرحهایی در نقاط مختلف در حال برنامهریزی و اجراست.
محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اجرای طرح های آبرسانی، بهرهبرداری از معادن، بهرهگیری از ظرفیتهای کشاورزی، ساخت بزرگراه و راه آهن در این استان از سوی دولت سیزدهم در حال انجام است که منجر به توسعه همه جانبه، خودکفایی، اشتغالزایی و امیدآفرینی میشود.
وی گفت: بزرگترین ظرفیت سیستان و بلوچستان به عنوان استانی پهناور؛ نیروی انسانی جوان، مرز، معادن، حوزه کشاورزی، دریا و شیلات است که با استفاده از آن میتوانیم به خودکفایی رسیده و به بازار همه کشورها دسترسی داشته باشیم.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بالقوه فراوانی دارد و این ظرفیتها زمانی به بهره برداری میرسد که همه مردم بهویژه معتمدان در امور مهم مشارکت بیشتری داشته باشند.
وی اذعان کرد: آموزش و پرورش رکن بسیار مهمی است و بعد از آن دانشگاهها به عنوان پایگاه علمی جامعه در پیشبرد اهداف کشور در زمینههای مختلف فناوری نقش مهمی بر عهده دارند.
کرمی تاکید کرد: شرکتهای دانش بنیان باید به سرعت شکل بگیرد و با دانشگاه و صنعت ارتباط مستمر داشته باشند، زمانی که شرکتهای دانش بنیان در صحنه حضور داشته باشد به صورت تخصصی و دقیقتر میتوان نیازمندیهای استان را احصا و در جهت حل آنها گام برداشت.
وی گفت: اگر اقتصاد به سوی کار علمی و تولیدی حرکت کند آنگاه شاهد توفیق خواهیم بود، ما باید در حوزه اقتصادی از توان مردمی اقتصاد استفاده کنیم و اقتصاد را بر پایه همکاریها و مشارکتهای مردمی پیش ببریم.
وی ادامه داد: تمام طرح ها در حوزه جادهای و راه آهن فعال هستند که با اتمام این پروژهها شاهد تحول عظیمی در صنعت حمل و نقل استان خواهیم بود.
وی افزود: این استان بالاترین تعداد روستاهای قرارداد آبرسانی کشور را به خود اختصاص داده که در قالب اعتبارات محرومیتزدایی مشکل آب آشامیدنی هزار و ۷۵۱ روستای سیستان و بلوچستان برطرف میشود که امیدواریم تا پایان کار دولت سیزدهم این طرح نیز تکمیل و مردم از ثمرات آن بهرهمند شوند.
کرمی با اشاره به طرح انتقال آب از دریای عمان به عنوان یکی دیگر از طرحهای مهم دولت در سیستان و بلوچستان، گفت: با تکمیل تمامی طرحهای آبرسانی مسیر توسعه این استان هموار خواهد شد.
وی با بیان اینکه شرایط سیستان و بلوچستان از نظر آبی و با وجود هزینه بر بودن اجرای طرحهای آبرسانی، اقداماتی در چند مرحله و سه سطح کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای تأمین آب پایدار در این استان در حال انجام است، افزود: اجرای طرحهای آبرسانی در منطقه باعث نمیشود که پیگیری حقابه از دستورکار دولت خارج شود، علاوه بر اینکه پیگیری حقابه به قوت خود باقی است، همه برای تامین آب آشامیدنی سیستان از سایر منابع آبی، پای کار هستند و طرحهایی در نقاط مختلف در حال برنامهریزی و اجراست.
وی گفت: در حوزه جایگاههای سوخت نیز برای ساماندهی و افزایش آنها اقدامات خوبی صورت گرفته، باید تعداد آنها افزایش پیدا کند، مشکلی که در استان داریم قاچاق سوخت در این بخش است، افزون بر آن طرح رزاق نیز یکی دیگر از اقدامات انجام شده است.
وی اضافه کرد: کلنگ زنی کارخانه لوله در استان سیستان و بلوچستان به زودی انجام و فعالیت خود را آغاز میکند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بزرگترین ظرفیت سیستان و بلوچستان به عنوان استانی پهناور؛ نیروی انسانی جوان، مرز، معادن، حوزه کشاورزی، دریا و شیلات است و این استان ظرفیت تبدیل به هاب طلای منطقه را دارد.
وی افزود: در حوزه مرغداری تاکنون ۷۰۰ مجوز صادر شده و استان سیستان و بلوچستان به سمت خودکفایی در حال حرکت است.