پخش زنده
امروز: -
آموزش دانشجویان آچار به دست با هدف تامین نیروی کار واحدهای تولیدی صنعتی از جمله اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با بیان این مطلب گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی به عنوان نخستین دانشگاه جامع علمی کاربردی با محور مهارت آموزی و اشتغال آفرینی تاسیس شده است و تاکنون ۸۰ هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
به گفته عابدزاده هم اکنون ۱۷ مرکز آموزشی وابسته به این دانشگاه در استان فعالیت دارند که ۱۳ مرکز در تبریز و چهار مرکز در خارج از تبریز (بناب، تیکمه داش، جلفا و شبستر) مستقر است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی افزود: هم اینک ۵ هزار و ۱۱۵ دانشجو در این مراکز مشغول تحصیل هستند که ۶۵ درصد در مقطع کاردانی و ۳۵ درصد در مقطع کارشناسی تحصیل میکنند، ضمن اینکه اغلب این دانشجویان را بانوان تشکیل میدهند.
وی شعار اصلی دانشگاه علمی کاربردی را مهارت آفرینی و اشتغالزایی برشمرد و گفت: به لطف پروردگار در تحقق شعار دانشگاه، موفقیتهای چشمگیری به دست آورده ایم به طوری که حدود ۸۰ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه با رایزنیهای انجام شده با صاحبان صنایع در زمینههای مختلف مشغول کار هستند و اغلب این دانشجویان در حین تحصیل جذب بازار کار شده اند.
عابدزاده با بیان این که دانشگاه علمی کاربردی در ۴ شاخه شامل کشاورزی، مدیریت، صنعت و فرهنگ و هنر دانشجو میپذیرد ادامه داد: تمام توان خود را بر مهارت آموزی دانشجویان متناسب با نیاز بازار کار در جامعه متمرکز کرده ایم و بنا داریم با آموزش دانشجویان ماهر موسوم به دانشجویان آچار به دست، نیروی کار مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی را تامین کنیم چرا که باور داریم در شرایط کنونی، مهارت، حلقه مفقوده بازار کار است هم به لحاظ مهارتهای صنعتی یا سخت و هم به لحاظ مهارتهای نرم، همچنان که مقام معظم رهبری هم بر کسب مهارت در کنار علم آموزی تاکید دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یادآور شد: هم اکنون به دانشجویان این دانشگاه در ۱۱۱ رشته کاردانی و ۹۲ رشته کارشناسی آموزشهای مهارتی لازم آموخته میشود و این ماموریت را ۹۵۰ مدرس مجوزدار در مراکز مختلف انجام میدهند.
عابدزاده خاطرنشان کرد: از اول شهریور و همچنین اول بهمن، دفترچه پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی منتشر میشود و متقاضیان میتوانند به فراخور علاقه و میل شخصی و متناسب با شرایط زمانی و مکانی خود به نزدیکترین مراکز علمی کاربردیِ محل زندگی خود مراجعه کنند و یا در سایتی که اعلام خواهد شد، بدون آزمون ورودی در رشتههای مختلف دانشگاه نام نویسی و تحصیل کنند.
وی تصریح کرد: همانگونه که دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاهی نیمه دولتی و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است مدارک تحصیلی صادرشده از این دانشگاه هم چه مقطع دار، چه کوتاه مدت و چه پودمانی معتبر و مورد تائید وزارت علوم است.