پخش زنده
امروز: -
محققان ایستگاه کشاورزی بایع کلای نکا با پژوهش های گسترده، برنج ارگانیک کشت کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: میانگین تولید در هر هکتار اراضی شالیزاری بیش از ۴ تن شلتوک طارم است.
محمودی افزود: کشت برنج ارگانیک هفت سال است که در سطح ۱۰ هکتار و با استفاده از روشهای بیولوژیکی و طبیعی مبارزه با آفات و علفهای هرز در مزرعه با هدف تولید محصول ارگانیک صورت پذیرفته است.
او گفت: برنج تولیدی مرکز دارای گواهینامه بین المللی محصول ارگانیک بیوسان سوئیس بوده و تمامی مراحل تولید آن با نظارت این شرکت صورت پذیرفته است.
محمودی ادامه داد: در کشت ارگانیک از هیچ گونه مواد شیمیایی همانند کود و سم استفاده نمیشود، اما میتوان از کود مرغی و حیوانی و سایر فرآوردههای مربوط به طبیعت و قابل هضم برای تولید محصولات سالم به کار برد.
زینب نجاتی گزارش می دهد...