پخش زنده
امروز: -
دانشگاه تهران برای مشارکت مالی و سهامدار شدن دانشگاهها در آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه اعلام آمادگی کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران ، رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه راهاندازی و تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران دارای یک نفع ملی است گفت : این آزمایشگاه مرکزی به همه دانشگاهها و صنایع متقاضی ، خدمات می دهد و منحصر به ذینفعان دانشگاه تهران نخواهد بود.
مقیمی با اشاره به رویکرد مثبت کمیسیون تخصصی شورای اقتصاد به منظور استفاده دانشگاه تهران از اعتبارات و تسهیلات بینالمللی به صورت فاینانس برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی افزود : با حمایتهای صورت گرفته از سوی مدیران سازمان برنامه و بودجه و معاون اول رئیسجمهور و تصویب آن در کمیسیون تخصصی شورای اقتصاد ، امیدواریم در جلسه آتی شورای اقتصاد نیز به تصویب نهایی برسد و بهزودی شاهد تحقق این تسهیلات ارزی و خرید و استقرار تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی در دانشگاه تهران باشیم.
رئیس دانشگاه تهران به نقش مؤثر ارتقای زیرساختهای آزمایشگاهی در دانشگاه تهران و کشور در زمینه نگهداشت نخبگان اشاره و اضافه کرد : وزیر محترم علوم در نشست رؤسای دانشگاهها با تمجید از پیگیریهای دانشگاه تهران به منظور بهرهمندی از تسهیلات فاینانس برای روزآمدسازی تجهیزات آزمایشگاهی ، سایر دانشگاهها را نیز برای حرکت در این مسیر ترغیب کرده اند و ما نیز آمادگی داریم با ارائه مشورت به سایر دانشگاهها ، بسترهای لازم برای اخذ تسهیلات و مشارکت در تجهیز آزمایشگاههای سایر دانشگاهها را فراهم سازیم.
وی یادآور شد : رؤسای برخی دانشگاهها تمایل دارند تا در راهاندازی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران مشارکت داشته باشند و به نوعی در این طرح ملی سهامدار شوند. برای این کار به وزیر علوم پیشنهاد شد تا بخشی از اعتبار ویژهای که سازمان برنامه و بودجه قرار است برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاهها اختصاص دهد، به طرح راهاندازی آزمایشگاه مرکزی توسط دانشگاه تهران اختصاص یابد و سایر دانشگاهها نیز به تناسب مشارکت مالی خود این فرصت را پیدا کنند که در این طرح سهامدار شوند.
رئیس دانشگاه تهران همچنین املاک و داراییهای دانشگاه تهران در اقصی نقاط کشور را تضمین مناسبی برای دریافت تسهیلات فاینانس ۱۵۰ میلیون یورویی و تضمین بازپرداخت ارزی آن دانست و گفت: با توجه به اینکه بر اساس توافقهای صورتگرفته ، ۱۵ درصد این تسهیلات خرید باید از سوی وامگیرنده تأمین شود؛ دانشگاه تهران میتواند این سهم را از طریق تهاتر اموال و داراییها فراهم کند.
وی افزود: برنامه داریم از ظرفیت قانونی که در بحث مولدسازی در بودجه امسال مطرح شده است حداکثر استفاده را داشته باشیم و برای اولین بار اجازه داده شده است که بتوانیم از طریق تهاتر، برخی از املاک را تبدیل به احسن کنیم و یا از منابع آن برای فعالیت و مأموریتهای دانشگاه استفاده کنیم .