پخش زنده
امروز: -
تا پایان پنجمین روز پیشثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۳۶۵ نفر در استان نام نویسی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ رییس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری گفت: تا پایان پنجمین روز پیشثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۳۶۵ نفر در استان نام نویسی کردند.
محسن حسینمیرزایی افزود: از این ۳۹ نفر بانوان و ۳۲۶ نفر آقایان هستند.
وی اضافه کرد: حوزه انتخابیه شهرکرد، سامان و بن با ۱۱۳ نفر بیشترین فراوانی و حوزه انتخابیه بروجن با ۵۰ نفر کمترین فراوانی پیشثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی را داشتهاند.
حسینمیرزایی تصریح کرد: همچنین از حوزه انتخابیه اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار ۱۰۸ نفر و از حوزه انتخابیه لردگان، خانمیرزا و فلارد ۹۴ نفر موفق به پیشثبتنام برای انتخابات مجلس شورای اسلامی شدهاند.
وی یادآور شد: از مجموع پیشثبتنام شدگان انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهارمحال و بختیاری ۱۶ نفر مدرک حوزوی، ۵۵ نفر مدرک تحصیلی دکتری، ۲۵۱ نفر مدرک کارشناسیارشد (فوقلیسانس) و ۴۳ نفر مدرک کارشناسی (لیسانس) دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از این تعداد ۲۲۲ نفر زیر ۴۵ سال و بقیه بالای ۴۵ سال سن دارند.
وی گفت: پیشثبتنام متقاضیان داوطلبی نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ۱۶ مرداد ماه آغاز شده و تا ۲۲ مرداد ماه جاری ادامه دارد و این پیشثبتنام بهعنوان شرط ثبتنام نهایی انتخابات مجلس شورای اسلامی به شمار میرود.
حسینمیرزایی تاکید کرد: از تمامی کسانی که دغدغه پیشرفت و تعالی چهارمحال و بختیاری و انگیزه خدمت به مردم استان را دارند، بهخصوص متخصصان، نخبگان و جوانان دعوت میکنم در این عرصه حضور فعال داشته باشند و علاوه بر پیشثبتنام خودشان، سایر افراد متخصص، نخبه و متعهد را دعوت به پیشثبتنام کنند.