پخش زنده
امروز: -
مسائل و الزامات توسعه استان ایلام در نشستی با حضور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، استاندار ایلام و معاونان وی، معاونان و رؤسای امور سازمان برنامه و بودجه و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از مرکز روابطعمومی و امور بینالملل سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر «داود منظور»، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در این نشست که روز دوشنبه ۱۶ مردادماه ۱۴۰۲ برگزار شد، گفت: ایلام، نماد مجاهدت، ایثار و مقاومت در کشور است و همه ما در قبال توسعه این استان مسئولیت داریم.
وی افزود: ما باید در سازمان برنامه و بودجه کشور، تمام توان و ظرفیتها را به کار بگیریم تا استان ایلام به سطح ممتازی از توانمندی و برخورداری دست پیدا کند.
حجم سرمایهگذاری دو سال ابتدایی دولت سیزدهم برای توسعه استانها، چندین برابر دولت دوازدهم است
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور سپس با بیان اینکه اطمینان دارم حجم سرمایهگذاری دو سال ابتدایی دولت سیزدهم برای توسعه استانها، چندین برابر دولت دوازدهم است، افزود: عزم سازمان برنامه و بودجه برای به نتیجه رساندن مصوبات سفرهای استانی رئیسجمهور، جدی است و تأمین منابع مالی برای اینگونه طرحها و همچنین طرحهای عمرانی قابل خاتمه طی امسال و سال آینده، در اولویت قرار گرفته است.
دکتر منظور در ادامه با تأکید بر لزوم تهیه هرچه سریعتر بُرش استانی برنامه هفتم توسعه، افزود: در لایحه برنامه هفتم، هدفگذاریهای خوبی برای امنیت غذایی و تکمیل زنجیره ارزش در کشور دیده شده که لازم است سهم استان ایلام در این دو موضوع هم با توجه به ظرفیتهای بالای موجود در این استان، مشخص شود تا مبنای کار و برنامهریزی همه مسئولان قرار گیرد.
معاون رئیسجمهور سپس گفت: ایجاد و تکمیل زیرساختهای فرهنگی و توجه ویژه به کاهش آسیبهای اجتماعی استان ایلام، باید جدیتر از گذشته دنبال شود که بهرهگیری از اعتبارات وزارت کشور در حوزه امور اجتماعی، برای این کار ضروری است.
وی در ادامه به لزوم استفاده از ظرفیت مبادلات مرزی با کشور عراق در جهت توسعه استان ایلام اشاره کرد و افزود: دانشگاههای استان ایلام نیز باید با بهرهگیری از بودجههای پژوهشی مصوب در استان، تمرکز خود را بر حل مسائل و مشکلات توسعهای استان قرار دهند و نتیجه تحقیقات را تبدیل به برنامه اقدام کنند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در پایان ضمن تأکید بر تأمین اعتبار پروژههای اولویتدار برای توسعه استان ایلام بهویژه در حوزه زیرساختهای مربوط به اربعین، نظارت میدانی بر اجرای پروژههای اولویتدار را ضروری دانست و افزود: کارگروه مشترکی با حضور مسئولانی از سازمان برنامه و بودجه کشور و استانداری ایلام، مسئولیت پیگیری تهیه و اجرای سند میانمدت و بلندمدت توسعه استان ایلام را عهدهدار میشوند.
در این نشست، «حسن بهرامنیا»، استاندار ایلام، نیز با قدردانی از برگزاری نشست بررسی مسائل این استان، گفت: استان ایلام، ظرفیتها، منابع و توانمندیهای بالایی دارد و در دولت سیزدهم نیز توجه خوبی به توسعه این استان شده است.
وی در ادامه از افتتاح ۷۳ پروژه در استان ایلام تا پایان شهریورماه خبر داد و گفت: موضوع اربعین و زیرساختهای مرتبط با آن بهویژه در بخش حملونقل، اهمیت بالایی برای استان دارد و انتظار داریم تأمین اعتبارات موردنیاز در این بخش، با سرعت بیشتری انجام شود.
همچنین «امین دوستمحمدی»، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام، نیز در این نشست با ارائه گزارشی تشریحی از سیمای استان ایلام و بیان وضعیت این استان در بخشهای مختلف، خواستار توجه ویژه سازمان برنامه و بودجه کشور به تأمین اعتبارات موردنیاز برای تکمیل پروژههای نیمهتمام این استان شد.
بر پایه این گزارش، معاونان و رؤسای امور سازمان برنامه و بودجه نیز در این نشست، به ارائه گزارشهایی درباره مسائل توسعه استان ایلام و بیان دیدگاههای خود پرداختند.