پخش زنده
امروز: -
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار از فعالیت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عبدالله رحیمی از فعالیت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی در شهرستان جویبار خبر داد، گفت: ۴ هزار تن شیر ویک هزارو ۱۲۰ تن گوشت قرمز در سطح شهرستان جویبار تولید شده است.
وی با اعلام اینکه ۱۶۴ واحد مرغداری گوشتی در این شهرستان فعالیت دارند، افزود: در بحث تنظیم بازار، ۸ تن گوشت منجمد و ۱۰۸ تن شکر نیز توزیع شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از فعالیت ۱۵ واحد سورتینگ مرکبات، ۱۳ واحد سورتینگ برنج و ۳۸ واحد شالیکوبی در جویبار خبر دادو افزود: سطح زیر کشت اراضی شالیزاری شهرستان ۱۲ هزارو ۵۰۰ هکتار بوده و پیش بینی برداشت شلتوک از این اراضی حدود ۷۳ هزار تن بوده است.
رحیمی بیان کرد: سال گذشته ۱۵۵ هزارتن تولید مرکبات شهرستان بوده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به اینکه ۴۰۰ تن گوشت مرغ گرم از طریق مباشرین در سطح شهرستان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته از ۸ هزار و ۲۰۱ کندو ۹۰ تن عسل تولید شده است.
رحیمی در پایان خواستار تخصیص اعتبار مناسب برای راه اندازی مرکز نیمه کاره مرکز جهاد کشاورزی شهید بهبودی لاریم شهرستان جویبار شد.