پخش زنده
امروز: -
کیفیت و ارزش غذایی نان به عنوان قوت غالب و بخش اصلی هرم غذایی و بخش جداییناپذیر سفره مردم ایرانی، یکی از دغدغههای مردم است که به نظر میرسد فقط با توجه و نظارت بیشتر محقق میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، با توجه به میل مردم به خرید نانهای سنتی و گلایههای مختلف از بی کیفیتی نان از قبیل پخت، اندازه نان و نوع آرد استفاده شده سیاه و یا سفید بودن نان، از مهمترین دغدغههای آنان است.
بی کیفیتی نان باعث شده قسمتی از این نانها به عنوان ضایعات دورریز شود که هم به عنوان بخشی از سرمایه کشور باید به آن بیشتر پرداخته شود و هم به نان باید به عنوان یک خوراک متبرک در نگاه دینی و انسانی توجه بیشتری شود.
ذائقه ایرانی همیشه به نانهای سنتی عادت دارد و کردستانیها به نان و غذاهایی که همراه با نان سرو می شود علاقه زیادی دارند و همین باعث شده تا ذره بین نظارت بر کیفیت و سلامت نان در استان ریزبین تر شود.