پخش زنده
امروز: -
کن مک کالوم (Ken McCallum)، رئیس سازمان جاسوسی داخلی انگلیس، موسوم به ام آی ۵ (MI۵) گفت: این سازمان اطلاعاتی، از هوش مصنوعی، به منظور شناسایی تهدیدهای امنیتی استفاده میکند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن به نقل از رسانههای انگلیس، روزنامه دیلی میل نوشت رئیس سازمان جاسوسی داخلی انگلیس، ام آی ۵ میگوید این سازمان با استفاده از هوش مصنوعی، افرادی را که ویدئوهای خشن را در اینترنت تماشا میکنند، زیر نظر قرار میدهد تا تروریستهای احتمالی را شناسایی کند و بداند کدام یک از این تماشاگران، در آینده ممکن است به فعالیتهای تروریستی اقدام کنند.
کن مک کالوم میگوید این سازمان جاسوسی، ابزار ویژه خود را با استفاده از هوش مصنوعی ساخته است تا افرادی را که در اینترنت، ویدئوهای خشن را تماشا میکنند، زیر نظر بگیرد و امکان تهدید امنیتی آنان را براورد کند. بدین ترتیب، نیروهای امنیتی انگلیس ناچار نخواهند شد صحنههای قطع سر و یا شکنجه افراد را شخصا در ویدئوها، تماشا کنند.
دیلی میل نوشت کن مک کالوم در گفتگو با دانشجویان رشته ریاضی دانشگاه گلاسگو در اسکاتلند، بر نقش ریاضی و علوم پایه در امنیت کشور تاکید کرد و گفت پیشرفتها در فناوری هوش مصنوعی، جهان را تغییر میدهد. وی افزوده است زیر نظر گرفتن فردی که دارای گرایشهای راست افراطی است و مدام ویدئوهای حاوی قطع سر افراد را در اینترنت تماشا میکند، ممکن است به شناسایی تروریستها منجر شود.
این نشریه افزود رئیس سازمان جاسوسی داخلی انگلیس گفت این سازمان همچون دیگر سازمانهای امنیتی، از هوش مصنوعی به منظور زیر نظر گرفته مکالمات و پیامکهای مشکوک استفاده میکند. وی تاکید کرده است این موضوع یک راز نیست که ام آی ۵، برای ارزیابی انبوه گفتگوها تلفنی، پیامکهای رد و بدل شده و رایانامه ها، از هوش مصنوعی کمک میگیرد. کن مک کالوم گفته است زمانی که وی وارد سازمان جاسوسی انگلیس شد، صدها نفر با استفاده از گوشی، در سازمان جاسوسی مینشستند و به ارزیابی گفتگوهای تلفنی، پیامکهای تلفنی و ارتباطات در فضای مجازی میپرداختند، اما اکنون، این گونه فعالیت ها، با استفاده از هوش مصنوعی، اجرا میشود.
به نوشته دیلی میل، کن مک کالوم، رئیس سازمان جاسوسی داخلی انگلیس به دانشجویان رشته ریاضی دانشگاه گلاسگو گفت این سازمان، به اسخدام دانشجویان رشته ریاضی علاقهمند است، اما افزود استخدام در این سازمان، همچون فیلمها نیست. وی تاکید کرد براساس مدلهای ریاضی، ۹۴.۸۳ درصد از محتوای فیلمهای جیمز باند، غیرواقعی است.