پخش زنده
امروز: -
فرمانده سپاه امام رضا (ع) گفت: نخستین خبرنگاران در حوزه جهاد تبیین، امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) بودند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی سردارسرتیپ پاسدار سید هاشم غیاثی در آستانه روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی و دیدار با مدیران، خبرنگاران، گزارشگران، تصویربرداران و کارمندان این خبرگزاری، با تبریک این روز به اصحاب رسانه و خبر، ابراز امیدواری کرد خبرنگاران ما به تاسی از این دو بزرگوار، بتوانند در حوزه جهاد تبیین که امروز مهمترین موضوع حتی در جامعه است، فعالیت کنند.
سردار غیاثی همچنین با حضور بر مزار شهید گمنام در محوطه سازمان صدا و سیما خراسان رضوی و ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام، یاد شهدای خبرنگار را که در راه رسالتشان، جان خود را فدا کردند، گرامی داشت.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) به همراه معاونان و جمعی از مدیران رسانههای خراسان رضوی، صبح روز دوشنبه از صدا و سیما این استان، بازدید و نشستی صمیمی با مدیر کل، معاونان و مدیران این سازمان برگزار کرد.
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی هم در این دیدار ابتدای سخنان خود را با بیانات رهبر معظم انقلاب آغاز کرد و گفت: رهبر انقلاب خطاب به خبرنگاران فرمودند: اگر زحمات شما نباشد، این لحظهها هرگز ماندگار نمیشود. شما آن را حفظ میکنید و در اختیار افکار مردم قرار میدهید. بدون این دوربینها، قلمها و دلسوزیهای شما برای تهیه و تنظیم اخبار و مطالب، کارهای ما تثبیت نشده است.
محسن نصرپور در ادامه افزود: خبرنگار باید، تیزبین، شجاع، صریح، صادق، پژوهشگر، تاریخدان و بهروز باشد تا بتواند حقیقت را از دروغ جدا کند، باید بتواند آزادانه و بیواهمه سخن بگوید.
وی گفت: شاخصهای سنجش عملکرد یک رسانه، در ایامی که جامعه در شرایط عادی به سر میبرد متمایز با ایامی است که حالت غیرعادی برقرار است و جامعه با بحران روبهرو شده است.
به گفته وی رسانهها باید در مقایسه با نسلهای گذشته، سبک رفتاری و نگاه متفاوتی را برای خود انتخاب کرده و رویکرد و روشهای موجود را بهروزرسانی نمایند؛ لازمه جنگ نرم و جنگ ترکیبی مجهز کردن خود به سختافزارها و نرمافزارهایی نوین رسانهای است.
نصرپور افزود: از خبرنگاران و فعالان رسانهای استان انتظار می رود به وجود مقدس امام رضا (ع) بهعنوان مهمترین عنصر هویتی کشور و مراقبت جدی از تضعیف و کمرنگ شدن عناصر هویتی رضوی در خبرها و گزارشها توجه جدی داشته باشند و به اولویتهای همچون هویت ملی و اسلامی، محیطزیست و مدیریت مصرف منابع، آسیبهای اجتماعی و فرهنگی، فرزند آوری و سالخوردگی جمعیت، وحدت و انسجام ملی توجه کنند.